Pennys nya barnbesked – efter tredje barnet

Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn tillsammans.
Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn tillsammans. - Foto: Mickan Palmqvist/TT, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
I början av augusti välkomnade Penny Parnevik, tillsammans med maken Douglas Murray, deras tredje barn till världen. Bara veckor efter sonen Achilles födsel ger Penny nu ett nytt barnbesked.

I början av augusti välkomnade Penny Parnevik, 26, och maken Douglas Murray, 43, deras tredje barn till världen, en liten son vid namn Achilles. Paret har sedan tidigare barnen Atticus, 4, och Pebble, 2, tillsammans. 

"Visste inte om jag ville gå igenom allt en gång till"

Penny driver tillsammans med storasyster Peg Parnevik podcasten "Peg & Penny", där de varje vecka diskuterar olika ämnen mellan himmel och jord. I senaste avsnittet diskuterar duon Pennys senaste förlossning med sonen Achilles. Penny berättar då om smärtan hon upplevde under hela födelseförloppet. 

– Jag börjar krysta och huvudet är ute. Det var den värsta smärtan jag känt i hela mitt liv, berättar Penny i podden. 

Penny fortsätter sedan att dela med sig av stunden då sonen äntligen kommit upp på hennes bröst. 

– Då känns allt bra, jag är superlycklig och allting. Sen kollar de (barnmorskorna) om man har spruckit och då tittar jag på Douglas och säger "jag har spruckit hela vägen". Men sen säger de att jag inte har spruckit någonting och att allt ser bra ut, säger hon. 

Penny berättar vidare att smärtan hon genomled under förlossningen var så pass jobbig att hon precis efteråt inte visste om hon ville gå igenom det ytterligare en gång. 

– Då började jag sörja det här kanske är mitt sista barn. Det gjorde såpass ont att jag inte visste om jag ville gå igenom allt en gång till, säger hon.  

Penny Parneviks nya barnsked

Men nu verkar det som att Penny kommit på andra tankar och redan börjat planera inför barn nummer fyra, bara veckor efter sonen Achilles födsel. 

– Nu ser jag ju tillbaka på det som världens bästa förlossning och vill ha fler barn, avslutar Penny.