Därför sa Hans Wahlgren att han ångrar att han tillät Christian Bauer fria till Pernilla

Därför uttryckte Hans Wahlgren att han ångrar att han tillät Christian Bauer att fria till Pernilla
Hans Wahlgren och Christian Bauer. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Innan Christian Bauer friade till Pernilla Wahlgren frågade han hennes pappa, Hans Wahlgren, om lov. Nu berättar Pernilla att hennes pappa uttryckt att han ångrar sig.

Få kan ha missat den stora snackisen som blev resultatet av att programledaren Pernilla Wahlgren sjöng att hon "älskar AIK" under en av allsångerna i "Allsång på Skansen" 2023. 

Orden från allsångsledaren kom efter att artisten Zara Larsson drog till med orden "åh vi hatar AIK" i samband med att de sjöng Sareks låt "Genom eld och vatten" på Sollidenscenen. Du kan läsa mer om det här.

Så att Pernilla Wahlgren är uttalat AIK:are, det vet nog de flesta vid det här laget. Men det hindrar inte hennes blivande man, Christian Bauer, från att ta med henne på en Djurgårdsmatch. 

Zara Larsson sjunger att hon "hatar AIK", därefter tar Pernilla Wahlgren och kontrar med att hon "älskar AIK". Foto: SVT/Allsång på Skansen

Christian Bauer tog med Pernilla Wahlgren på fotbollsmatch

När Christian Bauer nyligen arrangerade en överraskning för sin blivande fru tog han nämligen med henne på en fotbollsmatch. Lagen som spelade mot varandra var AIK och Värnamo, och det var inte en helt bekväm känsla för Pernilla att tvingas sitta mitt i Djurgårdspubliken. 

– Jag är född i en AIK-familj. Är inte fanatiker för fem öre utan jag skojade till det lite på Allsången där och sa "för vi älskar AIK". Då blev jag vän av rang med alla AIK:are, berättar Pernilla Wahlgren i sin podcast "Wahlgren & Wistam". 

Hans Wahlgren ångrade att han tillät Christian Bauer att fria 

Hon berättar även att hon kände sig en förrädare när hon satt där, mitt i ett hav av Djurgårdare. Inte heller hennes pappa, Hans Wahlgren, blev särskilt nöjd med vad svärsonen Christian utsatt hans dotter för.

– Jag ringde min pappa som då är den som har fått oss att bli AIK:are hela familjen, och hans sa "vik hädan vik hädan" när han såg mig sitta där med Djurgårdshalsduk, berättar Pernilla i podcasten och fortsätter, om än lite skämtsamt, att berätta vad hennes pappa sa om det hela:

– Han sa "Christian nu ångrar jag att jag sa ja när du frågade om Pernillas hand". 

Christian Bauer friade till Pernilla Wahlgren i slutet på 2022. Innan han gjorde det frågade han både Hans Wahlgren och Bianca Ingrosso om lov.