Melinda Jacobs första ord – efter bröllopet med E-type

Melinda Jacobs första ord – efter bröllopet med E-type
Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson har gift sig. - Foto: FameFlynet Sweden/STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson är gifta. Nu försöker nygifta Melinda sätta ord på sina känslor kring det hela.

I helgen gifta sig Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson. Bröllopet ägde rum i Vadstena, närmare bestämt i Vadstena slott. På gästlistan fanns flera kända profiler, däribland artisterna Carola HäggkvistAlban Uzoma Nwapa, mer känd som Dr. Alban, och Sveriges statsminister Ulf Kristersson. Ulf Kristerssons fru Brigitta Ed var de facto vigselförrättare på bröllopet. 

Både under och strax efter bröllopet delade flera gäster flertalet bilder och videoklipp från vigseln och festen på sociala medier. 

Kändistätt på Melinda Jacobs och E-types bröllop 

Bland de som delat bilder och klipp från bröllopet finns Carola, som i ett inlägg berättar att hon satt bredvid statsministern under bröllopsmiddagen:

"Hade glädjen att ha självaste statsministern som bordsherre på Martins & Melindas ståtliga bröllopsmiddag. Vi hade många saker att prata om Ulf & jag", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

"Otroligt vackert och starkt bröllop som jag får glädjen att vara med på då jag känt Martin ( E type ) sedan tonåren och Melinda sedan några år tillbaks och hennes heroiska insats och engagemang kring bortgången av ’Lilla hjärtat’ - som hette Esmeralda. Vi alla som är här ikväll står med Er och är så lyckligt hoppfulla och glada för Er kärleks skull!", berättar Carola i ett annat inlägg om bröllopet.

Melinda Jacobs ord efter bröllopet: "Så lycklig och tacksam" 

Nu har även bruden själv publicerat bilder från bröllopet och uttryckt sina känslor kring det hela på sociala medier. 

"Funderar och funderar vilka ord jag ska använda… vilka är stora nog, tillräckliga? Vilka kan beskriva den magiska dag vi fick uppleva i lördags omringade av så mycket kärlek.", skriver hon i inlägget och fortsätter:

"Jag är så lycklig och tacksam. Tar nog några dagar att landa och hitta dom."