Måns Zelmerlöw visar upp lyxiga sommarhuset – se bilderna här

måns-zelmerlöw
måns-zelmerlöw - Foto: Claudio Bresciani /TT, STELLA Pictures/Karl Roger Karlsson
Dela på Pinterest
För några år sedan köpte Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara ett sommarhus i Kattvik strax utanför Båstad. Huset har sedan dess genomgått en totalrenovering, som nu börjar närma sig ett slut. Se bilderna från huset här!

Måns Zelmerlöw, 37, bor sedan ett antal år tillbaka i London tillsammans med hustrun Ciara Zelmerlöw, 36, och deras två söner. Även om familjen huvudsakligen bor i England pendlar de en hel del till Sverige. I sommar har de spenderat större delen av tiden i sommarhuset i Kattvik, som ligger strax utanför Båstad. 

Måns visar bilder från sommarhuset

Huset har sedan köpet 2020 genomgått en totalrenovering, något som Måns flitigt delat med sig av på sina sociala medier. Nu står större delen av villan färdig och bjuder på allt från havsutsikt till en generös pool och jacuzzi. Måns har dock länge uttryckt en önskan om att även renovera poolhuset och inkludera en bastu i designen. Nu har han äntligen avslutat renoveringen och kan stolt visa upp resultatet.

”Vi håller fortfarande på och jobbar men nu är det inte mycket kvar. Vi har älskar det här lilla huset så mycket men insåg att det var helt ruttet och skulle ha rasat in när som helst. Så under de senaste månaderna har vi piffat upp det lite, samtidigt som vi försökt behålla den mysiga känslan”, skriver Måns på Instagram. 

Källa: Instagram/@manszelmerlow

Se fler bilder på huset

Måns Zelmerlöw har tidigare delat med sig av före- och efterbilder från renoveringen av sommarhuset på sina sociala medier. Se fler bilder nedan!

Källa: Instagram/@manszelmerlow

Källa: Instagram/@manszelmerlow

Källa: Instagram/@manszelmerlow