Sanna Guidetti ryter ifrån – efter händelsen på sonens förskola

sanna-john-guidetti
Sanna och John Guidetti har barnen Mason och Nellie tillsammans. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, STELLA Pictures/Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
Sanna och John Guidetti har två barn tillsammans, dottern Nellie och sonen Mason. Tidigare i veckan tog Sanna till sina sociala medier för att uttrycka sin frustration kring en händelse som utspelat sig på sonens förskola.

Sanna, 30, och John Guidetti, 31, hittade kärleken i varandra redan som tonåringar. Sedan dess har paret hållit ihop och idag är de gifta samt har barnen Nellie och Mason tillsammans. Familjen har till följd av Johns fotbollskarriär bott på flera olika platser runt om i världen genom åren, där ibland Storbritannien, Spanien och Tyskland. Sedan 2022 är dock familjen bosatt i Stockholm efter att John signerat kontrakt med fotbollsklubben AIK. 

Sanna Guidetti: "Så jävla besviken"

Det var tidigare i veckan som Sanna Guidetti tog till Instagram för att dela mig sig av en händelse som utspelat sig på sonen Masons förskola. Sanna berättar att sonen, likt henne själv och John, har ett stort fotbollsintresse och gärna spelar med sina vänner på förskolan. Men nu ska det hela ha stoppats till följd av att andra föräldrar på förskolan har klagat. 

"Måste bara skriva av mig. Är så jävla besviken. Jag har alltid trott att lagsport är otroligt viktigt och utvecklande för våra barn. Idag fick jag höra att föräldrar till andra barn på min sons förskola har klagat på att vissa barn (mitt barn och hans polare) spelar fotboll när de kommer och hämtar sina barn. Så nu får de inte spela någon fotboll, för någon kan få en boll på sig. Jag är inte supernöjd som ni kanske märker", skriver Sanna på sina sociala medier. 

Hon fortsätter inlägget genom att fråga sina följare om de håller med henne eller om de tycker att hon är helt ute och cyklar. 

"Att andra föräldrar klagar på att barn spelar fotboll? Jag kan inte förstå. Det är under all kritik? Eller är jag ute & cyklar?", avslutar hon. 

Källa: Instagram/@sannaguidetti

Får medhåll av hundratals föräldrar

I det tillhörande kommentarsfältet får Sanna nu medhåll av hundratals föräldrar som tycker att hon tänker helt rätt:

"Är förskollärare. Sjukaste jag hört! Jag hade spelat med barnen? Spontanidrott är det viktigaste våra barn har", skriver en följare. 

"Nej men sluta!! Vad ska de göra då? Stirra in i en padda hela dagarna? Var glad att de vill vara ute och göra något!", kommenterar en annan. 

"Nej men ALLTSÅ överdrivet. Ring förskolechefen. Trams!", skriver en tredje.

"Ursäkta?! Var tvungen att läsa två gånger för att trodde jag läst fel! Dummaste jag hört! Ta det vidare!", kommenterar en fjärde.