Apotekarnes lanserar ny julmust – se spännande smakvalet här

- Foto: Carlsberg Sverige, Pexels
Dela på Pinterest
Apotekarnes kommer i år med en läskande julklapp till alla mustälskare – nämligen en ny variant av den klassiska julmusten. Läs vidare för att få reda på vilken smak det blev!

Att dricka julmust från Apotekarnes är sedan länge en självklar del av julen. Varje år säljer företaget över 30 miljoner liter julmust och idag är musten lika given på julbordet som sillen eller skinkan. I år välkomnar Apotekarnes ett nytt tillskott till sortimentet – nämligen en julmust med smak av apelsin. 

– I år har det varit full fart i tomteverkstaden och det känns jättekul att presentera en spännande mustnyhet. Apotekarnes "Julmust Apelsin" är sockerfri och har en tydlig apelsinsmak. Den passar perfekt till julens alla firanden och avnjuts bäst väl kyld, säger Fanny Nihlvin, varumärkesansvarig för Apotekarnes.

Sockerfria alternativ blir alltmer populära

Sockerfri julmust har blivit alltmer populär på senare år och förra året ökade försäljningen med hela sju procent. Många konsumenter efterfrågar även nya smaker.

– Konsumenterna efterfrågar nya smaker och innovationer. Apotekarnes nya sockerfria variant med smak av apelsin är därför ett bra komplement till den traditionella musten som idag finns som både sockrad och sockerfri, säger Fanny Nihlvin.

När finns nya julmusten tillgänglig i butik?

Den nya julmusten med smak av apelsin kommer att finnas tillgänglig i butik från och med vecka 40. Den kommer i två storlekar, en 1,4 liters flaska och en mindre 50 centiliters flaska. 

Jul