Tittarna rasar efter olämpliga kroppskommentaren i TV4-programmet: "Inte okej"

- Foto: Fredrik Sandberg/TT, TV4/Robert Jadenfelt
Dela på Pinterest
Det blir minst sagt trubbel i paradiset efter att "Bachelor in Paradise"-deltagaren Angelo Jovic lägger en opassande kommentar om deltagaren Matilda Borgströms kropp. Kommentaren leder till en het diskussion mellan deltagarna som äventyrar hela deras relation. Nu säger även tittarna ifrån.

I det populära dejting-programmet "Bachelor in Paradise" har deltagarna Matilda Borgström, 27, och Angelo Jovic, 33, haft ett extra öga för varandra sedan start. Men deras nyfunna intresse för varandra stöter snabbt på patrull efter en kommentar från Angelo, som inte tas väl emot av Matilda.

Kroppskommentaren som får Matilda Borgström att sätta ner foten

Under en dejt ska Angelo ha sagt att "fett på magen är gulligt" och därefter nypt Matilda i magen. Matilda tar därefter tillfället i akt och förklarar varför kommentaren kan uppfattas som problematisk. Angelo bemöter kritiken genom att försvara sig med att handlingen var av kärlek. Diskussionen mellan dem fortsätter även dagen efter, där åsikterna om lämpligheten i kommentaren och handlingen fortsätter att vara delade.

– Det känns som att det blev ett stort misstag mellan dig och mig under vårt samtal. Jag har inte förstått att det hade kunnat såra dig, så jag ber om ursäkt, säger han.

Matilda förklarar att hon personligen inte blev sårad av kommentaren, men att den hade kunnat såra andra och betonar att det är olämpligt att kommentera någons kropp på det viset.

– Jag förstår att det har triggat dig, säger Angelo.

– Inte triggat, för jag är en person som inte tar åt mig av den typen av kommentarer. Jag blir bara rädd för hur du säger till andra, svarar Matilda.

Angelo Jovic: "Känner mig kränkt"

Diskussionen tar ytterligare en vändning när Angelo uttrycker att han känner sig kränkt över Matildas negativa bild av honom.

– Någonstans känner jag att jag blev kränkt också, när jag känner att du har en sån negativ bild av mig från ingenstans, säger Angelo.

Matilda menar att det är för hans egen skull som hon försöker vara tydlig med att han bör undvika liknande kommentarer i framtiden. Men situationen mellan dem förblir spänd.

– Men hör du inte hur det låter? Att det är gulligt med fett på magen och så sitter man och nyper någon på magen? säger Matilda.

Efter samtalet förklarar Matilda att hon ifrågasätter Angelo ytterligare efter att diskussionen skiftade fokus till att det var synd om honom.

– Mitt syfte med att prata med Angelo var för att han skulle förstå. Nu var det istället mycket fokus på att det var synd om honom. Det var han som satte på sig en offerkofta och det köper inte jag, säger hon i synk.

Får medhåll av tittarna

"Bachelor in Paradise" har lagt ut ett klipp från samtalet på sina sociala medier och i det tillhörande kommentarsfältet strömmar nu kommentarerna in. 

"Jag smäller aaav! Hon har ju inte ens något fett på magen… Hur finns dessa män ens? Hur kommer man ens på att säga en sån sak?", skriver en tittare.

"Inte ok. Man vet aldrig vad en person har genomgått eller hur nån annan mår egentligen. Att kommentera andras kroppar är känsligt", skriver en annan.

"Han menar säkert inget illa, men bara väldigt klumpigt sagt. Bra att Matilda sa ifrån, han lär ju inte säga så igen", kommenterar en tredje. 

Källa: Instagram/@bachelornationse