Oliver Ingrosso släpper kokbok: "På mitt eget varma sätt"

oliver-ingrosso
Oliver Ingrosso delade nyligen den glada nyheten att han släpper kokbok. - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso blev pappa för ett par veckor sedan. Nu tar han ett stort steg i sin karriär och släpper sin alldeles egna kokbok.

Oliver Ingrosso, 33, har visat sig ha en bred talangpalet. Han är DJ, framstående restaurangägare till italienska restaurangen Oli och sedan några veckor tillbaka pappa till sonen Kalí. Nu tar han ett stort steg i sin karriär och släpper sin första kokbok. 

Oliver Ingrosso släpper kokboken "Quanto Basta"

Nyligen utökade Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, sin familj med tillkomsten av lilla sonen Kalí. Trots att han är nybliven pappa, verkar det inte sakta ner Ingrossos yrkesmässiga ambitioner. Istället tar han steget längre i sin kulinariska karriär med lanseringen av sin första kokbok. 

På sina sociala medier skriver Oliver:

"I november släpper jag min första egna kokbok, QUANTO BASTA! Om man nu kan kalla det det, boken har inte direkt vanliga recept med mått till allt utan bygger på Quanto basta som i italiensk matlagning betyder ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill jag lära dig mina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar. Det blir klassiska pastarätter, familjens favoriter, rätter du slänger ihop på trettio minuter och riktiga långkok. På mitt eget, varma sätt såklart."

Källa: Instagram/@oliveringrosso