Gravida Nicci Hernestig om uppbrottet från Andreas Deak: "Så ensam och sårad"

nicci-hernstig
Nicci Hernstig är en av deltagarna i TV4:s underhållningsprogram "Förrrädarna". - Foto: TV4/Jakob Dahlström, Instagram/@niccihernstig
Dela på Pinterest
Det var i juni som Nicci Hernestig avslöjade att hon väntar sitt första barn tillsammans med Andreas Deak. Bara några månader senare valde dock paret att gå skilda vägar. Nu öppnar Nicci upp ytterligare om sitt dåliga mående efter uppbrottet.

Nicci Hernestig, 24, och Andreas Deak, 27, föll för varandra under inspelningen av "Love Island" i början av 2023. Kärleken fortsatte spira även efter programmet och kort därefter blev de ett par.

I juni tidigare i år berättade paret att de väntar sitt första barn tillsammans, en liten flicka. Men bara några ynka månader senare kom beskedet att paret väljer att gå skilda vägar.

På sina sociala medier berättade Nicci om beslutet och känslorna kring det.

"Ibland händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont. Livet pågår hela tiden och mitt tankesätt är att man får göra det bästa av situationen och se det som att det finns en högre mening med allt trots att det kanske inte var som man själv trodde eller hade tänkt sig från början. Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne. Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre.", skriver hon.

Nicci Hernestig: "Min dröm om en familj är förstörd"

Efter att uppbrottet offentliggjorts började spekulationerna snabbt flöda kring varför paret valt att göra slut. Vad exakt som har hänt är fortfarande oklart, men en sak som är säker är iallafall att någonting har gjort Nicci Hernestig väldigt sårad. Under de senaste veckorna har hon nämligen lagt upp flera tårfyllda bilder och videor på sina sociala medier. 

På en av videorna skriver hon:

"Det är så mycket känslor och jag känner mig så ensam och sårad. Kommer ofta över att min dröm om en familj och en bästa vän är förstörd, och att jag nu gör denna resa själv. Och det är sjukt jobbigt..."

Hon fortsätter att dela med sig av sina känslor i en annan video där hon skiver följande: 

"Jag har aldrig känt mig såhär ledsen, lurad, skadad, krossad och sårad förut... Tårarna tar aldrig slut..."

Källa: Instagram/@niccihernestig