Janni Delérs ärliga ord om relationen till Jon - sätter ner foten: "Kommer snart explodera"

Janni Delérs ärliga ord om relationen till Jon - sätter ner foten: ”Exploderar snart"
Janni Delér och Jon Olsson bröt upp 2022. Nu berättar Janni om hatet och om relationen till Jon. - Foto: Youtube/Janni Delér, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Sedan Janni Delér och Jon Olsson offentliggjorde sin skilsmässa har Janni fått ta emot en hel del hat. Det berättar hon i sin podcast "Two of a kind", där hon också uttrycker att hon har en hel del att berätta om relationen mellan henne och Jon.

Det har gått omkring ett år sedan Janni Delér och Jon Olsson gick skilda vägar. Paret hade då varit gifta i fyra år. Den numera ex-paret har också två barn ihop, Leon och Leia, som de nu har delad vårdnad om. 

Till en början bodde ex-paret fortfarande ihop men nu, ett år efter separationen bor de på skilda adresser och har funnit kärleken på nytt. Åtminstone ena parten i den tidigare relationen har gått ut med att han, Jon Olsson, har en ny flickvän.

Det var genom ett inlägg på Instagram som Jon Olssons nya relation med den norska influencern Annette Haga avslöjades. 

Janni Delér berättar om hatet

Jon Olssons nya relation tas upp i ett avsnitt av Janni Delérs podcast "Two of a kind", där hon också berättar att hon fått ta emot en hel del elaka kommentarer sedan skilsmässan samt efter nyheten om den nya relationen. 

– Bägaren är snart full. Nu har jag hållit käften i ett års tid, alltså "i'm freakig done", uttrycker Janni Delér i podcasten. 

"Kokar så mycket i mig nu"

Även Jannis syster och poddpartner Michaela Delér tar tillfället i akt och tycker till om situationen. Hon menar på att Janni kanske inte hade fått så mycket hat om hon hade berättat om hur det egentligen ligger till mellan henne och Jon, men att det faktum att de har barn ihop hindrar Janni från att prata om barnens pappa offentligt. 

– Vi säger att ni inte hade haft barn, då hade kanske allt som har hänt kommit fram för då spelar det ju ingen roll, säger Michaela i podcasten. 

– Ja, hela storyn. Nu är man ju, man säger inte så mycket. Det är privat liksom, fortsätter Janni som sedan berättar att allt hat hon fått till följd av uppbrottet och Jons nya relation håller på att få henne att snart kanske ändå berätta, för att få upprättelse:

– Vet du vad, det kokar så mycket i mig nu. Jag har så mycket jag vill säga som jag bara håller inne. Det kommer snart explodera. 

– Jag har tagit tillräckligt med skit nu, tillägger Janni Delér. 

Men några specifika detaljer om vad som egentligen hänt mellan ex-paret väljer Janni, trots att hon beskriver det som att hon snart håller på att "explodera" av allt hon håller inom sig samtidigt som hon får ta emot så mycket hat, att inte gå ut med i podcasten "Two of a kind". 

LästipsJanni Delérs första ord om Jon Olssons nya flickvän: "Känt varandra i flera år"

Lästips: Han är hockeyspelaren som syns ihop med Janni Delér