Kim Kardashian oigenkännlig efter utseendeförändringen: "Snälla gör inte det här"

kim-kardashian
Kim Kardashian är näst intill oigenkännlig på nya bilderna. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Instagram/@kimkardashian, STELLA Pictures/action press
Dela på Pinterest
Vi är vana vid att se Kim Kardashian i en rad olika looks och frisyrer. Men för sin senaste fotografering överraskade hon med ett chockerande nytt utseende som gjorde henne näst intill oigenkännlig.

Kim Kardashian, 42, publicerade nyligen ett bildspel på sina sociala medier från en fotografering för CR Fashion Book. Kardashian, som vi är vana vid att se i ett perfekt fönat långt svall, är näst intill oigenkännlig på bilderna där hon poserar med kort, taggigt hår. 

På omslagsbilden tittar Kardashian rakt in i kameran, iklädd en så kallad "buzz cut", smala 90-talsbryn och kattglasögon. Resten av bilderna visar Kardashian liggandes i en soffa med en cigarett i handen och utsmetat smink. 

Följarnas chockade reaktioner: "Inte din bästa look"

I kommentarsfältet är reaktionerna minst sagt delade. Vissa följare menar att de älskar den annorlunda looken, medan andra inte är blyga med att uttrycka sin minst sagt tveksamma inställning mot den. 

"Den som gjorde det här mot dig måste hata dig", skriver en följare. 

"Snälla gör inte det här någonsin igen", kommenterar en annan. 

"Det här är inte din bästa look...", skriver en tredje. 

Men det finns de följare som uppskattar looken och menar att de personer som hatar på den "inte förstår sig på konst":

"Ni som hatar på den här looken är uppenbarligen inte kreativt lagda och förstår er inte på konst", kommenterar en följare i Kim Kardashians försvar. 

"Det är uppenbart att flera av er inte kan se skillnad mellan skönhet och attraktion", skriver en annan. 

Källa: Instagram/@kimkardashian