Amanda Schulmans känga till Ben Mitkus: "Att han fortfarande tror..."

Amanda Schulmans känga till Ben Mitkus: "Att han fortfarande tror..."
På bild: Amanda Schulman och Ben Mitkus. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Youtube/Ben Mitkus
Dela på Pinterest
Influencern Ben Mitkus blev nylien pappa för första gången och med det har han publicerat en förlossningsvideo på Youtube – en video som Amanda Schulman har ett och annat att säga till om.

I augusti i år blev influencern Ben Mitkus och flickvännen Caroline Johansson föräldrar för första gången. Det hela filmades och publicerades sedan på Youtube, på den nyblivne pappans Youtube-kanal

"Nu är lilleman äntligen här. Det här är det finaste vi varit med om, en känsla som inte riktigt går att beskriva med ord. Vi älskar honom så mycket! Nu börjar ett nytt kapitel i livet och vi är så taggade.", skriver han i förlossningsvideons beskrivning på Youtube. 

Videon har setts över 250 000 gånger

Videon har hittills setts över 250 000 gånger och en av dem som verkar ha sett videon är Amanda Schulman. Men det är en detalj som hon fastnat lite extra för. Den detaljen har hon nu till och med uttalat sig om på sociala medier. 

Orden från Amanda Schulman 

Det är på sin Instagram som Amanda Schulman tar upp den nämnda förlossningsvideon, och det är när Ben Mitkus pratar om moderkakan, som ju bildas i den gravida kvinnans livmoder och som ger syre och näring till fostret, som hon blir tvungen att stanna upp.

"Otroligt att han fortfarande tror att bebisen legat i moderkakan", skriver Amanda Schulman på sin Instagram där hon också har skärminspelat från Ben Mitkus Youtube-video. 

Ben Mitkus om förlossningen

I videon berättar Ben Mitkus att Caroline Johansson krystat ut moderkakan, men redan där blir det lite fel och han blir snabbt rättad av sin flickvän. 

– Det var ju inte bara att krysta ut bebisen. Hon behövde krysta ut en livmoder som bebisen var i, säger han men blir då avbruten av sin flickvän som flikar in "moderkakan, älskling!". 

Därefter beskriver han hur han tycker att moderkakan såg ut, och även där blir det lite fel:

– Det såg ut som en påse plast typ, det såg ut som att det var kött i en påse plast och ett stort hål och där har bebisen legat. 

Men det är alltså inte i själva moderkakan som bebisen ligger i. Moderkakan ligger på insidan av livmoderväggen och växer i takt med att bebisen växer i livmodern. Bebisen ligger alltså inte i själva moderkakan, utan i livmodern. Efter att barnet är fött krystar den födande kvinnan även ut moderkakan. 

Foto: Instagram/@mandyschulman

LästipsHan är hockeyspelaren som syns ihop med Janni Delér

LästipsJanni Delérs första ord om Jon Olssons nya flickvän: "Känt varandra i flera år"