Storbråket mellan Kim och Kourtney Kardashian fortsätter: "Jag hatar dig"

kardashian-systrarna
Bråket mellan Kardashian-systrarna har pågått sedan förra säsongen av "The Kardashians". - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Bråket mellan systrarna Kim och Kourtney Kardashian tog fart i förra säsongen av "The Kardashians". Men av nya säsongen att döma, verkar det vara fortsatt stormigt mellan systrarna.

I premiäravsnittet av den fjärde säsongen av "The Kardashians", fortsätter spänningarna mellan systrarna Kim Kardashian, 42, och Kourtney Kardashian Barker, 44, att byggas upp. Dispyten, som har pågått sedan förra säsongen, bottnar i att Kourtney anklagade Kim för att ha utnyttjat hennes bröllop för att göra affärer med Dolce & Gabbana. Detta då Kim, bara några månader efter Kourtneys bröllop, lanserade en kollektion i samarbete med modehuset. Nu har bråket blossat upp på nytt och med det tagit nya höjder.

"Jag behöver inte er längre"

Bråket tog fart under förra säsongen av ”The Kardashians”, men lagom till säsongsavslutningen begravde systrarna till slut stridsyxan. Men när programmet senare började sändas och de fick se vad den andra sagt, kom känslorna upp till ytan igen. 

Bråket mellan systrarna eskalerade ytterligare under ett hetsigt telefonsamtal, där Kim anklagar Kourtney för att ha en vendetta mot henne. Kourtney svarar i sin tur med att anklaga Kim för att vara en narcissist, som inte klarar av att se någon annan än sig själv i centrum. Konflikten tycks bottna i rivalitet och känslan av att vara i varandras skugga.

– Du är bara annorlunda. Du hatar oss. Du har blivit en annan person och vi pratar alla om det, säger Kim.

– För att jag inte behöver er längre. Jag behöver inte vara en del av det, svarar Kourtney.

Kourtney Kardashian: "Du är en jävla häxa"

Diskussionen blir alltmer laddad när Kim berättar att hon har en gruppchatt kallad "Utan Kourtney" där hon, tillsammans med några av Kourtneys vänner, diskuterar storasysterns beteende och attitdyförändringar. Men det som verkar tippa Kourtney över kanten är när Kim nämner att till och med Kourtneys barn kommer till henne med klagomål.

– Är det till hjälp? Att ha en hemlig chatt är orsaken till att det blir bråk - som att det är du, mina vänner, mina barn och alla emot mig. Det är som att du är en jävla häxa och jag hatar dig, säger en gråtande Kourtney och lägger därefter på luren.

Det som en gång började som en mindre oenighet om kläder, verkar ha utvecklats till en familjefejd som fortsätter att fördjupa klyftan mellan Kardashian-systrarna. Tittarna väntar med spänning på att se hur relationen mellan systrarna utvecklas under resten av säsongen.