Darin bekräftar kärlekslyckan: "Är i ett förhållande"

darin-zaynar
Darin Zaynar är kär och i ett förhållande. - Foto: Anders Wiklund/TT, Maja Suslin/TT
Dela på Pinterest
Darin Zanyar är en av våra mest folkkära artister. Han har dock alltid varit förtegen när det kommer till att prata om sitt privatliv. Nu öppnar han för första gången på länge upp och kommer med ett nytt, härligt kärleksbesked.

Det har snart gått 20 år sedan Darin Zanyar, 36, gjorde succé i "Idol" och tog hela Sverige med storm. Idag är han en av Sveriges mest spelade och folkkära artister. Trots sin offentlighet, har han dock valt att hålla sitt privat- och kärleksliv borta från rampljuset.

Men nyligen blev det ändring på det, då hans senaste album i hög grad speglar hans personliga liv. Låtarna är nämligen inspirerade av de dagboksanteckningar som Darin skrivit under de senaste 20 åren.

Darin om tuffa perioden: "Kände mig ganska vilse"

Nyligen gästade Darin SVT-programmet "Sverige!", med programledaren Edina Hrustic. I intervjun öppnar Darin upp om det nya albumet och den svåra perioden som låtarna återspeglar.

– Jag hade precis kommit ut, jag var hjärtekrossad och det var pandemi. Jag hade sålt min lägenhet och jag visste inte var jag skulle bo någonstans, turnéer var inställda och jag kände mig ganska vilsen, berättar Darin i programmet. 

– På vilket sätt kände du dig vilsen?, frågar programledaren Edina Hrustic.

– Jag visste inte vart jag skulle hamna. Jag visste att jag gick igenom något tufft och att det skulle ta tid att bearbeta det. Jag visste inte var jag skulle hamna på så många sätt, både inom mig själv och geografiskt. Jag hade mina grejer i min semesterlägenhet men visste inte hur det skulle bli med jobbet, hur länge kommer pandemin pågå, kommer jag jobba någonting, kommer jag komma över mitt krossade hjärta?, säger Darin.

Är i en relation idag

I programmet frågar Edina även Darin hur det står till med kärlekslivet och om han träffar någon idag.

– Jag är i ett förhållande, svarar Darin.

Han betonar dock att han inte vill dela med sig så mycket mer av sin nya romans. 

– Jag är inte säker på om jag vill diskutera det som händer nu. Jag vill hålla det privat, men jag kan säga att det känns bra och att jag är på en bra plats.