Det ska Julia Bergmans barn heta – avslöjar ovanliga namnvalet

Julia Bergman och Dennis Everberg blev nyligen föräldrar till en liten pojke.
Julia Bergman och Dennis Everberg blev nyligen föräldrar till en liten pojke. - Foto: Andreas Hillergren/TT, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Julia Bergman, 28, blev nyligen mamma till sitt fjärde barn. Nu berättar hon vad sonen, som hon fick ihop med Dennis Everberg, 31, ska heta.

Influencern Julia Bergman och hockeyspelaren David Everberg välkomnade nyligen sitt tredje gemensamma barn till världen. Julia, som har sonen Milan från ett tidigare förhållande, blev därmed fyrabarnsmamma. 

"Nu börjar livet med fyra barn och jag är så tacksam att få göra det tillsammans med Dennis, han är min trygga klippa", skrev hon på Instagram efter sonens ankomst. 

Julia Bergman avslöjar nyfödde sonens namn

Nu avslöjar hon vad familjens nytillskott fått för namn.

"Säg hej till MANNE", skriver hon i ett inlägg på Instagram. 

Julia Bergman berättar att idén till namnet kommer från Dennis Everbergs farfar som hette just Manne. Det ska även ha varit ett namn som varit med på parets namnlista med pojknamn sedan hennes förra graviditet med dottern Zelda. 

"Barnen kallade honom för det redan i magen och det känns som en självklarhet och så naturligt att kalla honom för Manne", tillägger Julia Bergman i inlägget.

Så många heter Manne i Sverige 

Manne är ett relativt ovanligt namn i Sverige då det enbart är omkring 1 400 personer som heter det, och endast 864 personer har det som tilltalsnamn.

Det kan till exempel jämföras med det lite vanligare namnet William, som omkring 45 000 personer heter i Sverige.