Zlatan om frieriet till Helena Seger: "Jag har..."

zlatan-helena
Zlatan och Helena har varit ett par i över tjugo år. - Foto: Antonio Calanni/AP/TT, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Zlatan Ibrahimovic har gjort sin första intervju sedan han pensionerade sig som fotbollsspelare. Det är ingen mindre än Piers Morgan som håller i intervjun och ställer frågan som alla undrat över: varför har han inte friat till sambon Helena Seger? Nu avslöjar Zlatan att han visst har gjort det.

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović, 42, och Helena Seger, 53, har varit ett par genom två decennier. Under åren, som inkluderat både sambo- och särboliv beroende på var Zlatan befunnit sig i sin fotbollskarriär, har paret både rest världen runt tillsammans samt uppfostrat sönerna Maximilian, 17, och Vincent, 15, ihop. Trots den långa tiden tillsammans, har dock bröllopsklockorna ännu inte ringt för paret. Faktum är att det har varit okänt om det giftermål överhuvudtaget varit aktuellt från Zlatans sida – fram tills nu.

Helena Seger om varför hon inte vill gifta sig

Helena Seger har tidigare varit öppen med varför hon inte vill gifta sig med Zlatan, vilket har att göra med hennes egen framgång och självständighet. I en intervju med Elle från 2010, uttryckte Helena sin frustration över de de förutfattade meningar som ofta kommer med att vara sambo med en världsberömd idrottsman.

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort, sa hon i intervjun.

Zlatan Ibrahimovic: "Jag har frågat"

Men vad säger Zlatan själv om allt detta? Det är en fråga som den brittiska tv-personligheten Piers Morgan, 58, nyligen ställde till fotbollsspelaren i en exklusiv intervju. Zlatan svarade då otippat öppenhjärtig att han faktiskt frågat Helena om hennes hand i äktenskap.

– Varför har du inte frågat din partner Helena om att gifta sig?, frågar Piers Morgan. 

– Jag har det, svarar Zlatan och spricker upp i ett leende.

Intervjun med Zlatan släpps i sin helhet under veckan och lovar avslöjanden om den svenske fotbollsikonens liv, karriär och personliga åsikter.