Oliver Ingrosso om första mötet med Zoe-Fay Brown: "Gick hyfsat snabbt"

Oliver Ingrosso om första mötet med Zoe-Fay Brown: "Gick hyfsat snabbt"
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown blev föräldrar till sonen Kalí i september 2023. - Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso är idag pappa till sonen Kalí som han har tillsammans med sin flickvän Zoe-Fay Brown. Nu berättar Oliver om första mötet med sin flickvän.

Det är när Oliver Ingrosso gästar Alexander Pärleros intervjupodcast "Framgångspodden" som han berättar om när han och Zoe-Fay Brown träffades för första gången. 

Då blev Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown tillsammans 

Kärlekshistorian började för lite mer än ett år sedan, närmare bestämt i slutet på augusti 2022, berättar Oliver. Kort därefter blev Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown tillsammans.

– Jag vet inte exakt när det var, men jag skulle vilja säga oktober eller november. Det gick hyfsat snabbt i alla fall, säger Ingrosso i podcasten. 

Samma kväll som de träffades fick Oliver reda på att de faktiskt träffats tidigare – för över tio år sedan. 

– Jag minns inte det här, men det är också kanske för 13 år sedan. 

Är föräldrar till sonen Kalí 

Omkring två månader efter att de träffades för första (eller andra) gången fick de reda på att de väntade sitt första barn ihop. Idag är de föräldrar till pojken Kalí

Kalí Ennio Brown Ingrosso föddes den 6 september 2023. 

Vill inte gifta sig 

Oliver Ingrosso har tidigare uttryckt att han inte är intresserad av att gifta sig. 

– Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungen i kyrkan heller, säger han i ett avsnitt av den pågående säsongen av "Wahlgrens värld" och utvecklar sedan sin ståndpunkt:

– Det är ingenting med det som säger att man älskar varandra mer bara för att man gift sig. Jag tror också att det lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där.