Annas Pepparkakor 2023 – här är årets smak

annas-pepparkakor
Årets pepparkakor bjuder på en smakexplosion med smaker av lime och chili. - Foto: Foto: Pressbild/Annas Pepparkakor
Dela på Pinterest
För nionde året lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julsäsongen. Årets smak är en pepparkaka med riktigt krut i - en smakexplosion med distinkta smaker av lime och chili i en perfekt blandning av sött, syrligt och kryddigt.

2014 införde Annas Pepparkakor en tradition att inför varje advent- och julsäsong lansera en ny tillfällig smak. Bland tidigare smaker finns storsäljarna Polka, Lakrits och Toffee som alla tänjt på gränserna hur en pepparkaka kan smaka. 

Årets smak bjuder på krut, hetta och en flirt med varmare breddgrader i en pepparkaka utöver det vanliga.

Det här är årets pepparkakssmak 2023

Årets pepparkaka flirtar med varmare breddgrader i en smakexplosion av sött, syrligt och kryddigt. I år tar Annas Pepparkakor med oss på en resa till varmare breddgrader där den traditionella pepparkakan möter heta och aromatiska smaker av chili och lime.

- Årets smak sticker ut lite då vi lånat influenser från det asiatiska och sydamerikanska köket för att skapa en kaka med riktig krut i. Med smakerna lime och chili i kombination med den traditionella pepparkakan har vi försökt skapa en helt ny smakupplevelse som vi hoppas många ska tycka om! Självklart följer vi fortsatt den goda traditionen att baka på plåt vilket ger Annas pepparkakor sin härliga sprödhet, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor.

Annas Limited Edition Lime & Chili kommer finnas tillgänglig i dagligvaruhandeln till det rek. priset 21,90 SEK (150 g).