Bianca Ingrosso avslöjar stora nyheten om Caia: Öppnar fysisk butik

caia-bianca
Torsdagen den 12 oktober öppnar Caia Cosmetics sin första fysiska butik. - Foto: Instagram/@caiacosmetics, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos sminkvarumärke Caia Cosmetics öppnar för första gången en fysisk butik på NK i Stockholm. Butiken, som är en pop-up, kommer att finnas tillgänglig från och med den 12:e oktober tre månader framåt.

Bianca Ingrossos, 28, sminkbolag Caia Cosmetics tar klivet in i den fysiska handelns värld genom att öppna en pop-up butik på NK i Stockholm. Fram tills nu har Caias skönhetsprodukter endast varit tillgängliga via bolagets egna webbshop, men från och med den 12 oktober kommer besökare under tre månader framåt kunna utforska och shoppa varumärkets populära produkter på plats i den fysiska butiken.

Bianca Ingrosso: "Drömmen blir sann"

Den nya butiken, som kommer att positionera sig på entréplan i NK:s ljusgård, markerar en viktig milstolpe för företaget som har funnits exklusivt online sedan starten 2018. 

Bianca Ingrosso uttrycker sin stolthet och entusiasm över nyheten på sina sociala medier:

"OMG OMG OMG OMG. Ni har frågat, drömt och längtat efter detta - och det har vi också! Låt oss presentera vår första fysiska POP-UP STORE någonsin! Öppnar på NK i Stockholm torsdagen den 12 oktober", skriver Bianca. 

Hon fortsätter inlägget genom att berätta att NK:s klocka, för första gången någonsin, kommer att byta färg till rosa på öppningsdagen som en festlig markering av lanseringen.

"Och JA – för första gången i historien kommer den ikoniska klockan med NK-logotypen att ändra färg till rosa under den stora öppningsdagen! Aaaaaaaaaah DRÖMMEN BLIR SANT", avslutar Bianca inlägget. 

Källa: Instagram/@biancaingrosso