Så träffades Jon Olsson och flickvännen Annette Haga

Så träffade Jon Olsson sin nya flickvän Annette Haga
Jon Olsson och Annette Haga berättade att de är ett par i september 2023. - Foto: Pontus Lundahl/TT, Youtube/Jon Olsson
Dela på Pinterest
Jon Olsson gick igenom en skilsmässa med Janni Delér 2022 och har nu visat upp en ny kärlek i sitt liv, den norska influencern och tvåbarnsmamman Annette Haga. Nu berättar paret hur de träffades.

Nyligen avslöjade Youtube-stjärnan Jon Olsson, 41, att han hittat kärleken igen efter skilsmässan från Janni Delér, 33. 

Det var genom en bild på Instagram som Jon Olsson visade upp sin nya flickvän, den norska influencern Annette Haga, 33. 

Så träffades Jon Olsson och Annette Haga

Sedan relationsavslöjandet har paret synts frekvent i varandras sociala medier, och nu syns Annette Haga även i en av Jon Olssons Youtube-videor, i vilken de berättar hur de träffades. 

– Jag frågade henne om hon ville komma på en dejt i Stockholm, säger Jon Olsson i videon men blir avbruten av sin flickvän som menar att deras första konversation startade på ett helt annat sätt:

– Först frågade du mig om jag hade några dejtingtips. 

Just den storyn uttrycker Jon Olsson att han inte är speciellt sugen på att prata om, så de går snabbt över till något annat och förklarar då att som det ser ut nu så kommer de att fortsätta ha en distansrelation då båda parter har två barn var. Annette bor tillsammans med sin barn, Sander och Matheo, i Oslo och Jon bor med sina barn, Leon och Leia, i Stockholm. 

Janni Delér om Annette Haga: "Känt varandra i flera år" 

Kanske har det nykära paret florerat i varandras liv tidigare. Jon Olssons ex-fru Janni Delér har nämligen berättat att hon och Annette Haga känner varandra sedan tidigare: 

– Vi har ju känt varandra i flera år. Vi var ju på en resa till Sydafrika i en vecka för fler år sedan. Vi har gjort några plåtningar tillsammans, så jag vet ju vem hon är, säger Janni Delér i ett avsnitt av sin podcast "Two of a kind".

LästipsHan är hockeyspelaren som syns ihop med Janni Delér