Sanna och John Guidetti rånade – blev av med saker för hundratusentals kronor

Sanna och John Guidetti rånade – blev av med saker för hundratusentals kronor
När Sanna Guidetti gästar "Framgångspodden" berättar hon att familjen blev utsatta för ett inbrott. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, STELLA Pictures/Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti gästar "Framgångspodden" och berättar då om när hon och familjen blev utsatta för ett inbrott i sitt hus i Palma.

John och Sanna Guidetti har varit ett par i över tio och har sedan dess på bott på flera olika ställen runt om i världen. I och med John Guidettis jobb som fotbollsspelare har paret levt och verkat i både England, Tyskland och Spanien. Paret har under sina år tillsammans blivit föräldrar till två barn, Nellie och Mason

Familjen Guidetti utsatta för inbrott 

Under tiden familjen Guidetti bodde i Spanien, närmare bestämt i Vitoria Gasteiz, spenderade de en hel del tid i sitt semesterhus i Palma som ligger omkring en timme med flyg från Vitoria Gasteiz. 

Men under en av vistelserna i Palma var familjen med om något som var långt ifrån de glada semesterminnena de var vana vid. 

Det är när Sanna Guidetti gästar "Framgångspodden" som hon berättar att hon och familjen blev utsatta för ett inbrott i sin bostad i Vitoria Gasteiz. 

– Vi åkte över till Palma, vi skulle vara där i två dagar. Så får vi ett samtal från vår städerska klockan 07.30 på morgonen som skriker "dios mios" (red anm. = herregud på spanska) ni har blivit rånade, berättar Sanna i avsnittet.

Stal saker för flera hundra tusen kronor

Hon förklarar att inbrottstjuvarna hade lyckats slå sönder ett slags säkerhetsfönster som ledde dem rakt in i parets garderober. 

– Det är verkligen som att de varit där inne innan och rekat, säger Sanna i avsnittet. 

Inbrottstjuvarna fick med sig många grejer av ett stort värde. Det var allt från Chanel-väskor, smycken samt dyra kläder och jackor, berättar Sanna Guidetti i podcasten. 

– Jag tror att det var över 300 tusen ungefär. Kanske 400 tusen, berättar Sanna Guidetti. 

Sanna Guidetti säger att hon misstänker att hennes jobb som influencer lett till att inbrottstjuvarna visste att huset var tomt eftersom hon på sina sociala medier berättade att familjen skulle resa till Palma just då. 

Idag bor John och Sanna Guidetti med sin två barn i Sverige, närmare bestämt i ett hus i Nacka. 

Läs ävenEfter inbrottet hos Maja och Victor Nilsson Lindelöf – fyra män dömda