Dramatik i "Bonde söker fru" 2023: Deltagaren fördes akut till sjukhus

bonde-söker-fru
När bonden Mimmi ska välja vilka av brevskrivarna hon vill gå på gruppdejt med är det en av deltagarna som håller på att svimma. - Foto: Bonde söker fru/TV4
Dela på Pinterest
Det uppstår dramatik i senaste avsnittet av "Bonde söker fru" 2023. Deltagaren Tomas, som är en av bonden Mimmi Åsenius brevskrivare, blir plötsligt så pass svimfärdig att inspelningen får avbrytas.

Det är inte varje dag man får uppleva dramatik i ett dejtingprogram som "Bonde söker fru". Men i senaste avsnittet fick inspelningarna plötsligt avbrytas när en av brevskrivarna höll på att svimma och fick föras akut till sjukhus. 

"Bonde söker fru"-inspelningen fick avbrytas

Det var när bonden Mimmi Åsenius, 28, stod inför att välja vilka killar hon skulle ta med på en gruppdejt, som brevskrivaren Tomas plötsligt blev yr och fick svårt att andas. Situationen blev snabbt allvarlig och det hela ledde till att inspelningen fick avbrytas för att föra Tomas till sjukhus för övervakning.

Programledaren Linda Lindorff, 51, var tydligt oroad över situationen och skrev senare i sin blogg att man först trott att Tomas svimfärdighet berodde på den intensiva sommarvärmen. Men det visade sig istället vara hans starka känslor för Mimmi som fick honom ur balans. 

"Det är alltså en av Mimmis brevskrivare som får så akuta kärlekskänslor att han håller på att svimma och vi får bryta. Först tror alla det är värmen för det var en het dag men det handlade om att han så så gärna ville få träffa Mimmi och blev så nervös och kände så strakt att känslorna helt fick honom ur balans", skriver Linda Lindorff och tillägger:

"Inspelningen fick avbrytas och deltagaren fick tillbringa kvällen på sjukhus under övervakning. Jag var så orolig."

Bonden Mimmi: "Känns inte bra alls"

Mimmi själv var mycket berörd av det hela och uttryckte att hon inte ville att någon skulle må dåligt på hennes bekostnad.

– Det kändes inte bra alls. Man vill ju inte att någon annan ska känna så på ens bekostnad, säger hon. 

Vi får enkelt vänta till nästa avsnitt för att se hur det går för Tomas och om han kommer att delta i den kommande gruppdejten med Mimmi.