Allt om William Spetz: Ålder, partner och nya Netflix-serien "Tore"

william-spetz
William Spetz gästar söndagens avsnitt av "Bianca". - Foto: Pontus Lundahl/TT, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Skådespelaren och manusförfattaren William Spetz är en av gästerna i helgens "Bianca". Är du nyfiken på att veta mer om honom? Läs mer här!

William Spetz ålder – hur gammal är han?

William Spetz är född den 4 april 1996, vilket innebär att han fyllde 27 år 2023. 

William Spetz – var bor han?

William Spetz bor på Kungsholmen i Stockholm.

William Spetz – när slog han igenom?

William Spetz blev känd genom sina humorsketcher på Youtube som 15-åring, där han drev med idrottslärare, betygshets och högstadiestereotyper. Kanalen fick stort genomslag och idag har hans Youtube-videor flera miljoner visningar.

William Spetz partner – har han någon pojkvän?

William Spetz har såvitt vi vet ingen partner idag. I en intervju med QX, berättar William Spetz att han kom ut som homosexuell för sina vänner och familj först i gymnasiet, trots att han redan i mellanstadiet förstod att han gillade killar. Under åren däremellan höll han sin läggning hemlig. 

– Jag gick i mellanstadiet och såg "Desperate Housewives". I en scen kollade jag på Eva Longoria och blicken vandrade över på trädgårdsmästaren hon var otrogen med. Där och då gick det upp för mig. Och det var inget ”åh nej”, utan jag accepterade att det var okej att jag i smyg kunde kolla på klipp med trädgårdsmästaren och gilla killar. Men jag fick aldrig skaffa pojkvän eller bli bög. Jag kunde ju inte vara bög och börja sjuan, det skulle vara omöjligt, säger han till QX. 

William Spetz nya Netflix-serie "Tore" – då har den premiär

William Spetz har både skrivit och skapat Netflix nya tv-serie "Tore", som han själv också spelar huvudrollen i. Serien handlar om 27-årig kille som fortfarande bor hemma hos sin pappa och som aldrig druckit, festat eller haft sex. Men när han förlorar den viktigaste personen i sitt liv i en bilolycka tar han till med alla medel för att trycka undan sin sorg.

"Tore" har premiär på Netflix den 27 oktober.

William Spetz – det heter han på Instagram

Du hittar William Spetz på Instagram under användarnamnet @williamspetz, där han har över 200 000 följare. 

Källa: Instagram/@williamspetz