Efter separationen – Molly Rustas öppnar upp om sitt ex: "Börjat träffas igen"

Efter separationen – Molly Rustas öppnar upp om sitt ex: "Börjat träffas igen"
Molly Rustas är mamma till sonen Charlie och väntar nu sitt andra barn, en dotter. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Molly Rustas i "Vecka för vecka"
Dela på Pinterest
Molly Rustas och Ross Andrew Paquette gick nyligen igenom en separation. Strax därefter kom beskedet att Molly är gravid med deras andra barn. Nu öppnar den blivande tvåbarnsmamman upp och berättar om känslorna efter separationen.

I augusti i år publicerade influencern Molly Rustas att hon och sin dåvarande fästman Ross Andrew Paquette gått skilda vägar. 

"Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det är dags att läka", skrev hon i inlägget.

Molly Rustas gravid med sitt andra barn

Kort därefter kom Molly Rustas med ytterligare ett besked: Hon är gravid med sitt andra barn. 

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette fick sitt första barn, sonen Charlie, våren 2022. 

Sedan uppbrottet i somras har Molly Rustas bott hos sina föräldrar i Dalarna, det berättar hon i Youtube-serien "Gravid vecka för vecka" som hon medverkar i. 

I serien berättar Rustas om sin nuvarande graviditet och beskriver den som "lite annorlunda" än sin första. Hon förklarar att hon är lite mer än halvvägs in i graviditeten och att hon har tuffa månader bakom sig.

– Det har minst sagt varit en väldigt tuff och omtumlande, tråkig sommar. Som ni hör så blir jag lite så här rörd när jag pratar om det det är fortfarande ganska färskt, men det kommer bli jättebra. Det vet jag. 

Har börjat träffas igen

I en video i "Gravid vecka för vecka"-serien beskriver Molly separationen och berättar att hon och hennes ex inte träffades på hela sommaren, men att de nu börjat ses igen.

– Det var en konstig separation just då. 

Hon tillägger: 

– Vi sågs ju inte på hela sommaren av förståeliga skäl och nu har vi börjat träffas litegrann igen. Vi har ju trots allt två barn ihop snart. 

Molly Rustas: "Väldigt sorglig separation"

Molly Rustas förklarar att själva separationen inte berodde på att hon och Ross Andrew Paquette inte hade känslor för varandra längre, utan att det berodde på helt andra orsaker. Men vad separationen berodde på går hon inte in på:

– Det som var tråkigt i vår separation var ju att vi inte separerade för att vi inte var kära längre, och känslorna hade ju inte svalnat eller så. Det var ju en väldigt sorglig separation egentligen. Det är väl det som varit det svåra i allt det här, säger Molly Rustas i videon. 

Inte tillsammans igen

Molly poängterar att hon och Ross inte är tillsammans igen, men att framtiden får utvisa hur relationen mellan dem kommer se ut: 

– Vi får se var allt leder. Bådas dröm är väl egentligen att vi skulle ha varit en familj och den drömmer kommer väl alltid någonstans leva kvar och fröhoppningarna om det, säger hon och tillägger sedan:

– Vi är inte tillsammans, men vi träffas igen.