"Bachelor in Paradise"-paret avslöjar barnplanerna: "Blir en till"

bachelor-elin-oscar
Elin Johansson och Oscar Armando Batres fann varandra i TV4:s "Bachelor in Paradise" - Foto: TV4/Robert Jadenfelt
Dela på Pinterest
Elin Johansson och Oscar Armando Batres fann varandra i "Bachelor in Paradise". Nu bekräftar paret att kärleken fortfarande spirar mellan dem och avslöjar även stora planerna för framtiden.

I säsongsavslutningen av "Bachelor in Paradise", fick vi veta att kärleken fortfarande blomstrar mellan tittarfavoriterna Elin Johansson, 28, och Oscar Armando Batres, 33. Nu öppnar paret upp om hur livet sett ut efter inspelningarna samt deras planer på att bilda familj tillsammans. 

Flyttar ihop: "Ett enkelt beslut"

Nio månader efter att det sista avsnittet spelats in, bekräftar Elin Johansson och Oscar Armando Batres att de fortfarande är ett par. För TV4, delar paret även den glada nyheten att de snart flyttar ihop och blir sambor.

– Vi blir sambor om en vecka. Det känns superkul, äntligen. Vi har verkligen haft is magen för att det ska kännas helt hundra mellan oss. Och nu känns det helt hundra, efter dessa månader, säger Elin.

Oscar flyttar nu från Ängelholm till Göteborg, ett beslut som han beskriver som enkelt. 

– Det känns fantastiskt att vi kan starta på riktigt vår resa mot framtiden. Det har varit jobbigt med distansen och ska bli så skönt att lämna Ängelholm. Jag gör det för vår skull, för att vi ska kunna vara med varandra. Det var ett enkelt beslut, säger Oscar.

Avslöjar barnplanerna: "Vill ha barn så fort som möjligt"

Framtiden ser ljus ut för paret, då båda är överens om att de vill ta det stora steget att bilda en familj.

– Nu ska vi ju flytta ihop, och vi båda vill ha barn så fort som möjligt. Men just nu pluggar jag, så vi bör vänta i alla fall två år. Sen kanske vi blir en till, säger Elin till TV4.