Följarna rasar mot Kim Kardashian efter Halloween-pyntet: "Extremt tondövt"

kim-kardashian-halloween
Kim Kardashian har mottagit skarp kritik för sitt Halloween-pynt. - Foto: CJ Rivera/AP/TT, Instagram/@kimkardashian, Jordan Strauss/AP/TT
Dela på Pinterest
Kim Kardashian är känd för att gå all-in när det kommer till att Halloween-pynta sitt eget hem. Men denna gång tycker följarna att hon gått alldeles för långt.

Kim Kardashian, 43, har gått all-in för Halloween i år och gjort om sitt hem till ett riktigt spökhus. I en video på sina sociala medier visar hon upp Halloween-pyntet, som inkluderar hela träd täckta med dödskallar och skelett, samt dussintals vita händer som sträcker sig ut från marken på tomten. Inifrån hemmet syns även ett långbord uppdukat med blodiga, avhuggna kroppsdelar samt upphängda blodpåsar. 

Nu riktar följarna skarp kritik mot Kardashian och menar att pyntet är högst olämpligt med tanke på den pågående Israel-Palestina-konflikten. 

Följarna rasar mot Kim Kardashian: "Gått för långt"

Kort efter att Kim Kardashian publicerat inlägget, började kritiken strömma in i det tillhörande kommentarsfältet. Följarna anklagar bland annat Kardashian för att vara okänslig och tondöv, samt anser att hon borde tänkt till en extra gång innan hon publicerade inlägget med tanke på det som händer i världen just nu. 

"Nu har du gått för långt, det här är faktiskt obehagligt att se", skriver en följare.

"Detta är så fruktansvärt meningslöst för att inte tala om smaklöst, med tanke på de riktiga hemskheterna som inträffar i världen just nu...", menar en annan.

"Med tanke på det som händer i världen just nu är det här så otroligt tondövt och vrickat", kommenterar en tredje.

"Bristen på medvetenhet och medkänsla är förbryllande!", skriver en fjärde.

Källa: Instagram/@kimkardashian

Se videon i sin helhet nedan:

Källa: Instagram/@kimkardashian