Carolina Gynnings konstverk väcker starka reaktioner bland följarna: "Ser inte friskt ut"

carolina-gynning
Carolina Gynnings följare har funderingar kring hennes nya serie konstverk. - Foto: Anders Wiklund/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Carolina Gynning har nyligen släppt en serie konstverk under namnet "Bad Barbie". En av tavlorna sticker dock ut ur mängden och har fått särskilt stor uppmärksamhet bland hennes följare.

Carolina Gynning, 45, gjorde sig ett namn när hon medverkade i reality-programmet "Big Brother" 2004 och idag är hon en framgångsrik konstnär, poddare och influencer. Nyligen lanserade Gynning en serie konstverk under namnet "Bad Barbie". Ett av verken i serien, som hon har döpt till "Krispullen", har fått särskilt mycket uppmärksamhet från hennes följare. 

Konstverket väcker starka reaktioner hos följarna: "Vad sysslar du med?"

Verket i fråga, som porträtterar en kvinna som onanerar i en skogsmiljö, har väckt blandade reaktioner hos Gynnings följare. Medan vissa ser humorn i tavlan, är andra kritiska. Kritiken har bland annat kretsat kring var tavlan passar in i ett hem, samt varför det är ett rådjur med på tavlan. Andra funderar kring vilket budskap Carolina vill förmedla och om konstverket är lämpligt med tanke på att hon har barn.

"Är barnen stolta över din konst????", skriver en följare.

"Undrar var man hänger den där?? Vardagsrummet? Sovrummet? Toan?", kommenterar en annan.

"Varför ett rådjur med i bilden? Vad är ditt budskap med målningen?", skriver en tredje.

"Usch, onanera bredvid djuren? Ser inte friskt ut", kommenterar en fjärde. 

Instagram/@carolinagynning