Sofia Ståhl visar upp utseendeförändringen: "Känns så naturligt"

Sofia Ståhl visar upp utseendeförändringen: "Känns så naturligt"
Sofia Ståhl och Tareq Taylor har varit tillsammans sedan ett par år tillbaka. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures/Peter Grannby
Dela på Pinterest
Sofia Ståhl visar upp sin nya look. Läs och se mer här!

Hälsoprofilen Sofia Ståhl och tv-kocken Tareq Taylor flyttade nyligen in i ett hus i Nacka, närmare bestämt i Saltsjö-Boo. Tareq Taylor bodde tidigare i Malmö och Sofia Ståhl i en lägenhet i Hammarby Sjöstad i Stockholm. 

Nu har Sofia Ståhl genomgått ytterligare en förändring, närmare bestämt en utseendeförändring som hon på sociala medier beskriver som en befrielse. Hon har nämligen gjort det stora klippet!

"Jag klippte av ungefär femton centimeter på håret nyligen. Så ljuvligt att det kändes ... mesigt. Så vi tog 3-4 centimeter till! Det kortaste jag haft och kanske det bästa? Det känns så naturligt att jag knappt tänker på det. BEFRIELSEN jag upplevde när håret föll var enorm.", skriver Sofia Ståhl på sin Instagram.


Sofia Ståhl är inte ensam om att nyligen gjort det stora klippet. Även artisten Molly Hammar har bytt frisyr. Spana in bilder på det här!