Amie Bramme Seys fina ord om nya pojkvännen: "Kär"

Amie Bramme Seys fina ord om nya pojkvännen: "Kär"
Programledaren Amie Bramme Sey är tillsammans med den tidigare Paradise hotel-deltagaren Oliver Strige. - Foto: STELLA PICTURES, Daniel Bengtsson Stella Pictures
Dela på Pinterest
Under en av de senaste fredagsfinalerna i "Idol" kunde programledaren Amie Bramme Sey inte medverka på grund av sjukdom. Men trots frånvaron var hon en av veckans stora snackisar.

Amie Bramme Sey är tillsamamns med Oliver Strige 

– Ja, jag är ihop med någon. Ja, jag är kär. Ja, jag har kille, säger Amie Bramme Sey inledningsvis i ett avsnitt av podcasten "Amie & Fanna" som hon driver tillsammans med sin kusin tillika författaren Fanna Ndow Norrby, 33. 

Hur länge hon och pojkvännen Oliver Strige, 29, varit tillsammans vill hon inte svara på. Däremot berättar hon varför hon valde att göra förhållandet offentligt just nu. 

Amie Bramme Seys frånvaro i "Idol"

För ett par veckor sedan uteblev programledaren Amie Bramme Sey från fredagssändningen i "Idol". Där är hon vanligtvis sidekick till Pär Lernström, 43, men förra veckan hade drabbades hon av halsfluss och David Sundin, 47, fick hoppa in. 

– Jag var tvungen att använda affirmationer för att svälja en klunk vatten. För jag kunde inte svälja, min hals var "gone", berättar Amie Bramme Sey i podcasten "Amie & Fanna".

Visar upp pojkvännen Oliver Strige 

Amie förklarar att hon trots sin sjukdom vaknade upp på lördagsmorgonen och kände sig tacksam för livet och sina nära och kära, inte minst för sin pojkvän som hon då ville att hela världen skulle veta om: 

– Jag var så tacksam för livet. Jag ville tacka livet. Jag är tacksam för min dotter, jag är tacksam för min familj, jag är tacksam för att jag lever i frid och jag är faktiskt tacksam för min pojkvän. Då ville jag att hela världen skulle veta. 


Dagen efter Amie Bramme Seys inlägg valde även pojkvännen Oliver Strige att publicera ett inlägg på sociala medier där han visar upp sin nya kärlek. 

Fina orden till pojkvännen

Amie Bramme Sey avslutar samtalet om sin nya pojkvän genom att yttra några väl valda ord riktade till honom: 

– Älskling, jag älskar dig och jag vet att du lyssnar och jag är så glad att du vill vara med mig. För det vill inte ens jag vissa dagar. 

LästipsAmie Bramme Sey visar upp sin nya pojkvän: "Grinar"