Efter flytten till TV4 – de medverkar i nya "Bäst i test"-panelen

Efter flytten till TV4 – de medverkar i "Bäst i test"-panelen
"Bäst i test" är tillbaka 2024! Då med nytt kanal och nya deltagarre! - Foto: Oliver Martin Henriquez/TV4, Gabriel Liljevall/TV4
Dela på Pinterest
Det populära lekprogrammet "Bäst i test" återkommer på sitt nya hem TV4. Nu avslöjas paneldeltagarna genom ett pressmeddelande från kanalen

Det var i mars i år som det blev klart att SVT tackat nej till fler säsonger av "Bäst i test", ett av bolagets allra populäraste program, eftersom man inte längre ville betala vad det brittiska produktionsbolaget Avalon kräver.

Babben Larsson och David Sundin till TV4

Programledarna Babben Larsson och David Sundin har följt med i flytten till TV4 och den nya säsongen har spelats in i ett helt nytt hus, där deltagarna utsätts för kluriga tester under stressiga former.

Deltagarna i "Bäst i test" 2024

Den nya säsongens fem panelmedlemmar är komikern och skådespelaren Johan Petersson, komikern och skådespelaren Maria Lundqvist, poddaren och Youtube-profilen Behrouz Badreh, komikern och radioprataren Charlotta Björck samt programledaren och Youtube-profilen Mauri Hermundsson.

– Det har varit en gränslöst spännande, fantasifullt galen resa i smak, lukt, svett, puls och adrenalin, säger Maria Lundqvist i pressmeddelandet från TV4.

Då har nya säsongen av "Bäst i test" premiär

Bäst i test har premiär fredag den 12 januari på TV4 Play och sänds 20:00 på TV4.