"Ska kasta allt jag äger med nitar på!"

Vivienne är Veckans Blogg på Modette.se.
1 av 2
Vivienne är Veckans Blogg på Modette.se. - Foto: Foto: Isabelle Alsén och Jonas Carmhagen
"På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj, sjunga, modella, blogga, dansa, festa och leva livet."
2 av 2
"På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj, sjunga, modella, blogga, dansa, festa och leva livet." - Foto: Foto: Isabelle Alsén och Jonas Carmhagen
Dela på Pinterest
Vivienne är vinnare av titeln Veckans Blogg på Modette.se, modell och eldsjäl som älskar att ha många bollar i luften.

Vem är du, och vad pysslar du med?

- Jag är en 19-årig tjej som pluggar på en stylistlinje i Norrköping. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj, sjunga, modella, blogga, dansa, festa och leva livet. Jag har också ett stort intresse för kläder och mode, och startar just nu upp en egen modeshop! Jag älskar att hålla på med små projekt och har tusen saker jag vill göra i livet!

Vad bloggar du om?

- Framför allt om mode och min vardag. Bjuder på inslag av fina modebilder, inspirationsbilder, egna modellbilder, egengjorda collage med kläder och accessoarer, rapporter från min stylistlinje samt bilder från min vardag och fester. Jag försöker blogga ett par gånger om dagen, och satsar på att bjuda mina läsare på stora fina inspirationsbilder som jag noga väljer ut.

Vilka bloggar följer du dagligen?

- Har aldrig varit en bloggslav och följt samma bloggar under en längre tid. Jag gillar att klicka mig runt från blogg till blogg för att inspireras av många olika och på så vis hitta min personliga stil. Dock finns det är en blogg jag kikar in i regelbundet, och det är Elin Klings. Hon inspirerar mig med sin stilsäkerhet.

Du måste beskriva din stil med tre ord. Vilka väljer du?

- Oj, den var svår. Trendig, stilren och vintage!

Har du någon stilikon?

- Nej, det har jag faktiskt inte. Det finns många som har en snygg stil, men ingen jag vill efterlikna. Gillar inte att stirra mig blind på någon annans stil, utan jag strävar efter att hitta en egen stil.

Vilket var ditt senaste impulsköp?

- Det måste ha varit ett par guldiga byxor som jag köpte när jag spontant svängde förbi Monki efter skolan. Testades aldrig, och vet inte om de kommer användas heller. Jag gör spontanköp hela tiden, och har därför många plagg där prislappen hänger kvar.

Vilken rådande trend vill du helst kasta i soporna, och aldrig se igen?

- Åh, den är lätt. Nitar! Den trenden är jag otroligt trött på, och vill helst inte se igen på ett bra tag. När detaljen var som hetast fanns den på allt man kan tänka sig. Byxor, toppar, jackor, skor och smycken. Nej, jag är så trött på den trenden. Ska nog kasta allt jag äger med nitar på.

Hur ser den perfekta höstoutfiten ut enligt dig?

- Många skulle säkert använda sig av fårskinnsjackan, men ärligt talat tycker jag inte de är så snygga. Skippar den trenden i höst. Däremot älskar jag höstens minimalism, ljusbrunt skinn och den röda färgen som kommer så starkt.

Vilket är ditt roligaste modeminne?

- Viken svår fråga! Ett roligt eller sjukt modeminne då. Jag kommer ihåg när trenden randigt var som absolut hetast för ett par år sen. En skoldag lyckades nästan alla tjejerna i klassen tajma varandra samtidigt med en randig tröja. Det såg så himla roligt ut! Och nu överdriver jag inte, det kändes jättesjukt att precis alla hade tänkt likadant den dagen. Snacka om trendslavar!

Besök Viviennes blogg här!