Mest läst

Modetternas instaweek
- Molly Rustas

1 av 5
Spana in hur Modettes bloggare Molly Rustas instaweek sett ut!. Foto: http://instagram.com/mollyrustas
2 av 5
Vackra drömska bilder får vi se en hel del utav på hennes instagram. Foto: http://instagram.com/mollyrustas
3 av 5
En bakom-kameran-bild från studion och inspelning med Modette inför ett julprogram som kommer starta snart. Foto: http://instagram.com/mollyrustas
4 av 5
Massvis med outfits såklart!. Foto: http://instagram.com/mollyrustas
5 av 5
Här är Molly tillsammans med Modettes träningbloggare Ida Warg på Hilfiger Denim+Modettes event i förra veckan. Foto: http://instagram.com/mollyrustas
Dela på Pinterest
Varje vecka tar vi oss en närmare titt på vad Modetterna haft för sig under veckan. Här är Modettes nya bloggstjärna Molly Rustas vecka genom Instagram.

Molly Rustas har en livsstilsblogg där vi får följa hennes vardag som är fylld med bland annat träning19-åringen har 25.000 följare på Instagram och är Modettes senaste bloggtillskott. 

  – Min blogg har både utvecklats och förändrats mycket genom åren. Om man tittar tillbaka från det första inlägget jag gjorde 2009 till nu har bloggen högre kvalité och är mer genomtänkt. Dock har jag lyckats hålla mig till min grej och inte svävat iväg alltför mycket, berättar Molly för Modette i en intervju. 

Här kan du läsa hela intervjun med Molly. 

Rustas har även en tränings-app som heter "Bikini fit" tillsammans med David “D-Flex” Seisay som direkt leta´de sig upp till toppen på AppStore. 

Kolla igenom bildspelet ovan för att se Mollys vecka genom instagram.