TÄVLING: Vinn espressomaskin från Nescafé Dolce Gusto

Var med och tävla och vinn en espressomaskin från Dolce Gusto!
1 av 6
Var med och tävla och vinn en espressomaskin från Dolce Gusto! - Foto: Julia Arhammar
"Chaï Tea Latte är en sensationell och extravagant blandning av orientaliska kryddor och skummad mjölk. Förvänta det oväntade."
2 av 6
"Chaï Tea Latte är en sensationell och extravagant blandning av orientaliska kryddor och skummad mjölk. Förvänta det oväntade." - Foto: Julia Arhammar
"Chococino är en fyllig och len varm choklad gjord på de finaste, utvalda kakaobönor, avrundat med ett delikat lager mjölkskum."
3 av 6
"Chococino är en fyllig och len varm choklad gjord på de finaste, utvalda kakaobönor, avrundat med ett delikat lager mjölkskum." - Foto: Julia Arhammar
"Grande Intenso har en intensiv smak från distinkta och djärva mörkrostade Aribicabönor. Fyllig smak och rik arom med härlig crema."
4 av 6
"Grande Intenso har en intensiv smak från distinkta och djärva mörkrostade Aribicabönor. Fyllig smak och rik arom med härlig crema." - Foto: Julia Arhammar
"Mocha - den mjuka, mörka smaken av kaffe gifter sig fint med den rika smaken av choklad."
5 av 6
"Mocha - den mjuka, mörka smaken av kaffe gifter sig fint med den rika smaken av choklad." - Foto: Julia Arhammar
"Latte Macchiato Caramel med ångad, skummad och lätt sötad mjölk på ett lager av mjuk, fyllig espresso med en utsökt antydan av karamell."
6 av 6
"Latte Macchiato Caramel med ångad, skummad och lätt sötad mjölk på ett lager av mjuk, fyllig espresso med en utsökt antydan av karamell." - Foto: Julia Arhammar
Dela på Pinterest
Nu kan du vinna den perfekta julklappen från Nescafé Dolce Gusto! En espressomaskin med 5 tillhörande julsmaker. Se nedan hur de enkla tävlingsreglerna går till!

Under förra veckan kunde du tävla på Instagram om att vinna en Parfym. Nu drar vi igång nästa tävling och den här gången kan du vinna den perfekta julklappen  - en espressomaskin från Nescafé Dolce Gusto! 

Den limiterade maskinen Piccolo från Nescafé Dolce Gustos är en utav de mest populära och har därav tillverkats ännu en gång på begäran. Den enkla vita designen gör den till en perfekt julklapp! 

Den som vinner får inte bara maskinen utan även fem värmande vintersmaker, Grand Intenso, ChaïTea Latte, Chocochino, Latte Macchiato Caramel och Mocha. Dem kan du läsa mer om i bildspelet ovan. 


Vill du vinna espressomaskinen? 

Så här gör du för att tävla: 

- Motivera varför just du ska vinna kaffemaskinen i kommentarsfältet nedan eller på Modettes facebook här. Lämna även din mailadress så vi kan nå dig vid eventuell vinst. 

Glöm inte att likea oss på Facebook för de senaste uppdateringarna och tävlingarna! 

Sista dagen för att vara med och tävla är söndag den 15/12 2014, vinnaren utses måndag den 16/12.