8 saker du måste veta innan du börjar dejta en tjej som är besatt av sociala medier

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Du har träffat en tjej som är helt fantastisk, men du börjar misstänka att hon är besatt av sociala medier. Här är varningssignalerna du måste ha koll på!

1. Du blir hennes personliga fotograf

När man dejtar en tjej som är besatt av sociala medier ingår även jobbet att vara hennes personliga fotograf. Du behöver vara på din vakt 24/7 för att fånga alla ”naturliga” stunder och blir bilden inte bra kan det bli en (eller tio) omtagningar. Just det, berättade vi att jobbet är oavlönat?

2. Likes är det viktigaste

Har hon lagt ut en bild på Instagram som inte fått så många likes som hon tycker att den förtjänar? Detta är INTE rätt tillfälle för att börja prata om annat, och för ditt eget bästa – se till att du är en av dem som gillar bilden.

3. Tidpunkten som bilden publiceras är ALLT

Ja, det finns vissa klockslag som är bättre att Instagramma på, och din tjej har koll på detta. Så nej, hon kan inte vänta tills efter ni har ätit med att lägga ut bilden på maten, det måste ske nu! Att maten hinner kallna spelar ingen roll när telefonen går varm av alla likes som rullar in.

Läs mer: 5 mål alla tjejer borde sätta upp för sig själva i sommar

4. Twitter får reda på allt först

Vissa tjejer berättar för sin BFF att de är kära, andra berättar för Twitter. Som du säkert listat ut vid det här laget tillhör din tjej alternativ nummer två. Att du fick läsa på Twitter att hon börjar få känslor för dig är inte det viktiga här – utan att dina känslor är besvarade, eller hur?

5. Hon vet vilka filter du blir snyggast i

Okej, så låt oss förklara en sak här; att ens få vara en del av din tjejs Instagramflöde är stort – riktigt stort. Att hon testat alla Instagramfilter på dig för att hitta det bästa borde du ta som en komplimang, hon vill verkligen visa upp dig. Så länge du passar in i det övriga flödet vill säga.

6. Hon låter dig vara med och bestämma de viktiga sakerna här i livet

Till exempel vilken profilbild hon ska ha på Facebook. När hon väl ändrat gäller det att du är snabb med att gilla. En hjärtemoji eller en fin kommentar är också uppskattat.

7. Du kommer inte vara det första hon tänker på när hon vaknar

…och inte heller det sista innan hon somnar. Din tjej är för upptagen med att scrolla igenom sina flöden på Instagram, Facebook och Twitter. En kille som dejtar en tjej som är besatt av sociala medier ska vara glad om han är topp fem.

Läs även: Vart borde du och ditt tjejgäng resa i sommar?

8. Instagramvänliga presenter ger dig bonuspoäng

Även om ett wienerbröd kanske är godare kommer en donat att uppskattas mer. Anledningen? Det är mycket mer Instagramvänligt och kommer garanterat få mycket fler likes, vilket (såklart) är viktigare än hur det smakar. Gröna smoothies, paket med fint presentpapper och vattenmelon är också saker som uppskattas.

Läs mer: 8 galna grejer vi göra för att få till den perfekta Instagrambilden

Läs mer: Kim Kardashians avslöjande om Taylor Swift chockar hela världen (vi har beviset)

Gilla Modette på Facebook!