Presenteras av Prisjakt

Här tipsar Josefin och Vanja om sina absoluta favoriter på badrumshyllan

- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Josefin och Vanja ger sina bästa skönhetstips och berättar om vilka produkter de inte kan vara utan i vinter.

Josefin och Vanja berättar om sin skönhetsrutin och ger värdefulla tips på allt från produkter till hur man hittar det billigaste priset på sina "all time faves" i videon ovan. Här är deras tips:

1. Undvik att tvätta ansiktet på vintern

Istället för att tvätta ansiktet tar Josefin sin favoritkräm Exuviance Skinrise Bionic Tonic på en bomullsrondell och drar över ansiktet för att avlägsna smuts, återfukta och ge lyster. Det är extra viktigt på vintern då risken är stor att huden blir torr när det är kallt ute.

2. Solpuder överallt

Vanja är beroende av solpuder och sveper Bronze Goddess från Estée Lauder inte bara över ansiktet utan även på halsen, för en naturligt fräsch look.

3. Betala inte överpris

Båda är överens om att det finns mycket pengar att spara genom att inte rusa iväg och beställa produkterna direkt, utan istället börja med att jämföra produkterna på Prisjakt så man inte betalar mer än man måste för sina beautyfavoriter. Dessutom har Prisjakt en smart funktion som gör att man kan bevaka priset på en vara och få ett mail när priset har sjunkit. På det viset kan du avvakta till du hittat varan till rätt pris utan att egentligen anstränga dig. Kolla in funktionen här.

Prisjakt på datorn