Så gick det sen för tjejerna från Bachelor 2017 efter programmet

- Foto: Instagram/bachelorse
Dela på Pinterest
Har Niclas bytt frisör? Vem av tjejerna har hittat kärleken efter programmet och är Niclas tillsammans med Johanna än idag? Här är svaren på allt du vill veta om tjejerna från Bachelor 2017.

Bildkälla: Instagram/bachelorse

Jennyfer Adogyeva som många trodde skulle vinna Niclas hjärta bor idag i Stockholm och läser på Hyper Island samtidigt som hon driver eget företag. På Instagram heter hon Jennyferraa, där hintar hon även om att hon funnit en ny pojkvän.

Bildkälla: Instagram/tingalingan

Matilda Lindblom jobbar fortfarande som inköpare för både WERA Stockholm och Carin Wester i Stockholm. På sin Instagram skriver hon att hon att det inte är några hard feelings mellan henne och Niclas utan att hon är glad över alla nya vänner hon fått. På Instagram heter hon Tingalingan.

Bildkälla: Instagram/emma.rosendahl

Emma Rosendahl var frisören som gav sig fan på att vinna Niclas hjärta. Men tyvärr räckte inte kämparglöden ända till slutet. Hon ångrar inte en enda dag att hon var med i programmet eftersom det varit bland det roligaste hon gjort. Idag bor hon i Dalarna och i Stockholm. Och nu till den stora frågan som vi alla ställt oss. Klipper hon fortfarande Niclas? Nej. Niclas har bytt frisör. 

Bildkälla: Instagram/bachelorse

Alexandra Nord bor fortfarande i London och satsar på fotbollskarriären. Hon snubblade på målsnöret och kom tvåa i Bachelor men inte är hon ledsen för det. Kort efter programmet fick hon nämligen en ros av sin killkompis, Amaury Nolasco. På Instagram heter hon Alexandranordd.

Bildkälla: Instagram/bachelorse

Johanna Scortea var tjejen som fick den sista rosen. Snart är hon klar med sin utbildning och flyttar ifrån Palma, men tyvärr inte hem till Niclas. Kärleksagan blev kortvarig och de är inte tillsammans idag. På Instagram heter hon Johannascortea.

Mer: 

5 saker du måste veta om Niklas Lij från Bachelor 2017

Gilla Modette på Facebook!