Vackra färgglada dukningar till påsk att fynda och inspireras av

Dukningar i vackra färger inför Påsk
Vackra färgglada dukningar inför Påsk att inspireras av
Dela på Pinterest
Påsken närmar sig med stormsteg och vi har spanat in vacker dukning att inspireras av och klicka hem inför kommande middagar. Det handlar mycket om färger i pastell, mässing och söta äggkoppar.

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Påsken är snart här och vi har spanat in vackra dukningar att inspireras av inför ledigheten då vi lägger mycket tid på middagar med familj och vänner. 

1. Delikatessgafflar i mässing

En fin detalj att tänka på inför alla högtider är bestick till de olika rätterna på buffén. Dessa delikatessgafflar i mässing är väldigt vackra och ett sex-pack blir ditt här.

2. Vacker skål till tillbehören

Magisk färg på dessa skålar i fläckig nude från märket Aida designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien är inspirerad av 70-talet och en skål blir din för under 100 kronor här.

3. Champagneglas

Även denna design tar oss tillbaka i tiden och ger en romantisk känsla. Extra festligt att skåla i rundade champagneglas. Här hittar du ett två-pack för 199 kronor.

4. Rund skål i turkos

Den perfekta gröna färgen på dessa skålar. Så fint med bara dem eller ett helt set i porslin i samma färg. De finns här.

5. Ljusstake i mässing från Skultuna

Så fin ljusstake i mässing från Skultuna, denna i 12,5 cm. Finns att köpa här och känns perfekta till påskdukningen.

6. Snapsglas med guldkant

Sanps till påskmiddagen är en viktigt del och hur fint är det inte då med dessa snapsglas med guldkant? Spana in dem närmare här.

7. Dukning i mörkare toner

Det är väldigt fint och rätt i tiden med porslin i mörkare färger. Dessa tallrikar är dessutom nedsatta i pris och blir din här för endast 81 kronor.

8. Ljusstake från Orrefors

Vackra ljusstakar från Orrefors som ger dukningen ett lyft. De är just nu nedsatta med 47 procent rabatt och finns här.

9. Liten skål till dukningen

Att duka med dessa små vaser för enstaka kvistar är perfekt för att få in lite grönt i dukningen utan att det tar massor av plats på bordet. Här kan du köpa dem.

10. Äggkoppar från Rörstrand

Dessa äggkoppar från Rörstrand är just nu nedsatta och här blir den en din för 79 kronor. De finns i olika färger och passar perfekt nu till påsk i vackra färger.

11. Vackra mönstrade tallrikar

Tallrikar Rua Nova som finns här just nu 20 procent nedsatta. Finns även i grått, rosa och grönt.

12. Mönstrade kökshanddukar

Spana in dessa söta mönstrade kökshanddukar som finns här. En vacker detalj man inte alltid tänker på men som gör mycket för känslan runt bordet. 

13. Mörk glasflaska för egen dryck

Så fina flaskor att servera egen dryck i. Om du har bryggt egen öl, snaps eller kokat saft inför påsken. Här hittar du flaskan.

Spana in här för fler vackra dukningar till Påsken!

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Mer: 

Gilla Modette på Facebook!

15 lyxiga små saker vi gärna vill ha i påskägget