6 härliga städer att resa till med tjejkompisarna

New York lyser upp på kvällen
Åk iväg med dina tjejkompisar och njut. - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Planerar du och bästa tjejkompisarna en resa tillsammans? Vill ni ha sol, bad, storstad eller ett härligt spa? Modette tipsar om de bästa ställena!

Visst är det härligt att åka på semester med tjejkompisarna? Eller kanske bara en weekend med shopping och god mat? Modette tipsar om de bästa ställena att besöka med dina tjejkompisar.

Shopping och fest

Ni kanske är sugna på att gå i butiker och shoppa på dagarna och ta en sväng om på kvällstid? 

Köpenhamn är då ett bra tips till er tjejresa. Köpenhamn har charmiga butiker som ni kan strosa i under dagarna. På kvällen svirar ni om för att äta god mat och dricka drinkar på stan. Tänk er en kväll med massa tjejsnack och god mat!

New York är ett riktigt hett ställe att åka till om ni vill shoppa och upptäcka nattlivet. Här kan du shoppa allt från vintage till coola underground-outfits. Nattlivet finns för alla smaker. Ni kanske besöker en rooftop och njuter av utsikten eller dansar på borden i Midtown. Och den vackra belysningen som lyser upp staden är ju inte ett minus. 

Njut av kompisarnas sällskap i en ny stad. Bildkälla: Unsplash

Spa och god mat

Vill ni ta hand om kroppen och själen med spa? Duo-massage är faktiskt inte bara för par. Njut av en härlig massage och njut sen av god mat.

Barcelona har mycket att ge. Drick drömmig sangria och dela tapas med gänget. Dukat för en lång underbar kväll med mycket tjejsnack.

Budapest är känt för sina spa-kurer. Där kan du verkligen ta hand om kropp och själ och inte alls för en dyr peng. Unna er inte bara en massage utan kanske också några inpackningar.

En nära semester

Bara för att ni åker på semester så behöver ni inte åka långt. Det kan vara härligt att bara umgås i Sverige. 

Expressen har tidigare tipsat om Göteborg där det finns mysiga spa bland annat Sankt Jörgen Park Resort och Art Garden Spa. Kombinera spa med shopping och restauranger som passar ditt gäng bäst. Och att ha havet nära är ju inte heller illa.

Sveriges huvudstad Stockholm har lite av allt för alla. Titta på modern fotokonst på Fotografiska och vandra vidare genom vackra Södermalm för att utforska kvällen. Gillar ni choklad så är ett besök på Chokladfabriken ett hett tips.