5 festspel som får igång förfesten

Festspel
9 festspel som får igång förfesten - Foto: Pexels/ Inga Seliverstova
Dela på Pinterest
En bra fest kräver bra spel! Maxa förfesten med beer pong, eller varför inte heta stolen? Modette tipsar om 9 festspel som får igång förfesten.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Är förfesten tråkig, stel och obekväm? Då vill Modette tipsa om att dra fram ett roligt festspel som garanterat höjer stämningen. Det går aldrig fel med klassiker som pekleken eller "Jag har aldrig" – men visste du att det också finns flera andra festspel att välja mellan? Spana in Modettes 9 tips på roliga festspel. 

Festspel – en stämningshöjare

Ett roligt festspel är ett enkelt sätt att piffa upp vilken middag eller fest som helst.

1. Pekleken festspel

Pekleken är ett roligt spel som går ut på att peka på den personen som passar bäst in på kortets påstående. Vem är snålast? Vem löper störst risk för att hamna i fyllecell? Klicka hem detta roliga spel härifrån!

2. Drinkroulette

Det nummer som kulan stannar på måste ta en shot. Klicka hem det härifrån!

3. Jag har aldrig

Att köra några omgångar "Jag har aldrig" är givet på alla förfester. Spelet går helt enkelt ut på att du dricker, eller gör något typ av tecken, om du har gjort det påstående som läses upp. Här hittar du kortleken.

 4. Blindfolded twister

Okej, det här är inte riktigt ett festspel i grund och botten men det är riktigt kul att köra några omgångar på förfesten. Det roliga spelet Twister hittar du här för 279 kronor.

5. Vem i rummet

Det här spelet går ut på att du läser en fråga eller påstående som inleds med "vem i rummet...?" och sedan pekar man på den personen det stämmer in på. Pinsamma, roliga och personliga frågor lovas! Du hittar det här för 219 kronor.

Artikelbild: Pexels/ Inga Seliverstova

Läs mer:

6 klassiska sällskapsspel för mysiga spelkvällar

18 festartiklar du behöver för att fixa en grymt bra fest