7 bakredskap för dig som älskar att baka

7 bakredskap för dig som älskar att baka - Foto: Pexels/ Katerina Holmes
Dela på Pinterest
Bra redskap gör bakande ännu roligare! Vad behöver du för att bli bakmästare? Modette listar 7 bakredskap du bara måste ha om du älskar att baka.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Tårtor, bullar, cupcakes, småkakor – att baka är livet och bakningen blir ännu roligare om man har rätt redskap i köket. Modette har spanat in 7 bakredskap du bara måste ha i köket om du älskar att baka. 

Bakredskapen du bara måste ha

1. Nordic Ware Bavaria Bundt

Hur proffsig kaka? Du behöver inte vara proffs på att baka för att lyckas få till det snygga mönstret – du behöver bara en bra form. Klicka hem formen som gör superfina mönster härifrån.

2. Silikomart Silikonform kupoler 6 st

Har du aldrig testa att baka med silikonformar så är det något du måste göra på en gång. Aldrig känner man sig så proffsig som när man lyckas med en moussebakelse tack vare sin silikonform. Spana in detta bakredskap här!

3. Städter Tårtsnurra Vit Plast Dia 27,5 cm

Varför behöver man en tårtsnurra i sitt kök? Med en tårtsnurra så kan du enkelt dekorera dina tårtor med frosting. Resultatet blir jämt, fint och lyxigt. Klicka hem den härifrån för endast 142 kronor!

4. Zwilling Pro Palett/spatula Vinklad 40,5 cm

När du klickat hem din tårtsnurra måste du självklart ha en grym spatel till. Denna spatel snyggar till dina bakverk och tårtor. Ett bakredskap du måste ha i köket.

5. Silikomart Tårtspackel Akryl


Bye bye bucklig marsipan! Detta är ett alternativ till en spatel som du kan klicka hem här!

6. Blomsterbergs Spritstyllset 24 delar

Gå från rookie till proffs med detta set. 20 olika spritstyllar som du kan använda till allt från att fylla munkar med vaniljkräm till att dekorera tårtor med fina mönster. Klicka hem det härifrån!

7. Cuisipro Turbo Ballongvisp

Vispa grädde och andra ingredienser på nolltid utan att bli trött i armen. Du hittar vispen här till ett grymt pris. 

Artikelbild: Pexels/ Katerina Holmes

Läs mer: 

6 uppskattade gå bort presenter – under 300 kronor

17 perfekta presenter att överraska din bästis med