9 sista minuten-presenter du hinner fixa till din älskling idag

Alla hjärtans dag
9 sista minuten-presenter du hinner fixa till din älskling idag - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Har du glömt bort att det är Alla hjärtans dag idag? Lugn, här listar vi lite sista minuten-prylar du kan överraska din älskling med.

1. Fyll en skål med lappar

Klipp ut 365 lappar – skriv något romantiskt eller gulligt på varje lapp. Allt från "Puss" till en lång kärleksförklaring. Lägg lapparna i en skål och låt sedan din partner få läsa en lapp varje dag – perfekt om ni har distansförhållande. Det kanske tar lite tid att fixa, men du hinner och OJ vad romantiskt det blir!

2. Gör en romantisk goodiebag

Plocka ihop hens favoritsaker eller bara massa gulliga prylar som symboliserar just er. Det blir personligt, är enkelt och kommer garanterat att uppskattas!

3. Skriv ut en bild på er

Hitta en gammal ram du har hemma, ta ut fotot eller tavlan som finns i och lägg in en bild på er som du skrivit ut. Att det inte är fotopapper gör ingenting eftersom den är inramad. Det kommer se genomtänkt ut och bakom själva bilden kan du gömma en lapp där du skrivit vad din partner betyder för dig.

4. Gör en egen tavla

Det finns massor av fina "couple goals"-tavlor att köpa, ni vet "Mr & Mrs" eller "Forever yours" osv. Satt dig och lek lite i Word så kommer du säkert kunna fixa ihop något fint och skriva ut. Gör sedan som på punkt 3, ta en gammal ram och voilá! Världens bästa present.

5. Köp blommor

Sväng förbi närmaste butik och köp ett par fina blommor. Tips här att ta ut blommorna ur förpackningen och köpa ett fint snöre till som du kan linda in dem i – då ser det mer personligt ut.

6. Kom hem med hens favoritmat

Jobbar ni båda eller är i skolan idag? Kom hem med din partners favoritmat och ordna en god, romantisk middag. Kanske lite kyssar till efterrätt?

7. Ett romantiskt bad

Har du ett badkar hemma? Perfekt. Tänd massa ljus, sätt på lugn och romantisk musik och hoppa i tillsammans med din älskling. Där kan ni sedan ligga och prata om livet, kärleken och allt där i mellan.

8. Lägg ut något fint på sociala medier

Kommer ni inte ses idag eller inte har tid för att fixa någon present? Lägg ut en fin bild på din älskling och skriv din kärleksförklaring så att alla kan se – det kommer göra din partner glad, oavsett om folk tycker det är töntigt eller inte.

9. Säg "Jag älskar dig"

Eller bara säg "Jag älskar dig". Det räcker gott och väl, för idag är ju en sådan dag då vi ska älska varandra lite extra, eller hur?


Men hur mycket pengar är det vanligt att vi lägger på en present till vår älskling på Alla hjärtans dag? Se svaret i videon nedan! 

Mer: Kommer du bli överraskad av din älskling idag? Testa här!