22 romantiska presenter att överraska din älskling med

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Fyller din älskling snart år eller vill du bara överraska hen med något romantiskt? Vi har listat 22 saker som garanterat kommer gå hem. Allt från saker att hetta upp stämningen med till saker med mycket tanke bakom.

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Det kan vara lite klurigt att köpa en present till sin partner. Därför har vi listat 22 saker hen garanterat kommer älska! 

1. Gigantisk nalle

Hur romantiskt att ge bort en enorm nalle som din älskling kan krama när du inte är där? Här finns den att köpa.

2. Polaroidkamera 

Ge bort en polaroidkamera, så ni kan föreviga er kärlek på bild och skriva ut direkt. Du hittar den här.  

3. Reptilmönstrat skal

Ge bort ett trendigt mobilskal från Ideal of Sweden. Det här finns i både brunt och svart och blir ditt för 299 kronor. Du kan se hela herrkollektionen här

Med koden NEWSEASON får du just nu 20 procent rabatt. 

4. Golden Jade Marble

Snyggt skal i färger och mönster som tillsammans bildar till ett riktigt snyggt mobilskal. Här kan du klicka hem mobilskalet till din smartphone. Bara 299 kronor! Även det kommer från Ideal of Sweden. 

Med koden NEWSEASON får du just nu 20 procent rabatt. 

5. Matchande muggar

Matcha vid morgonkaffet med de här fina muggarna för honom och henne! Muggarna köps styckvis och kostar 49 kronor.

6. Romantiskt spel

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

7. GANT (herrklocka)

Ge bort en klocka från Gant, det visar verkligen din kärlek till din partner. För 999 kronor får du den här klockan.

8. Oak Gerardi (Damklocka)

Damklocka i guld från Oak Gerardi som verkligen är en romantisk present. Här finns den att köpa för 698 kronor.

9. Chokladfontän 

Hur romantiskt är det inte att ta fram chokladfontänen på fredagkvällen och njuta av att doppa jordgubbar tillsammans? Choklad ger endorfiner och kan dessutom ge extra lust. Här hittar du den.

10. Hotta upp förspelet

Ser förspelet oftast likadant ut och du är sugen på något nytt är det här spelet perfekt. Det innehåller över hundra heta förspelsutmaningar för dig och din partner. Du hittar det här för bara 29 kronor.

11. Svart liten väska

Den lilla svarta, perfekt present att ge bord som hon garanterat kommer älska. Den kommer visa hur mycket tid du har lagt på att hitta rätt. Den finns att köpa här.

12. Massageolja

Ge bort en massageolja och skäm bort din älskling med en lång härlig massage. Här hittar du gelen! Den finns i många olika lukter och fungerar magiskt. 

13. Läsplatta Letto Frontlight 2 

Ge bort en läsplatta, hur mysigt som helst att unna din älskling något hen kan använda i många år. Här finns denna att köpa.

14. Kåtpiller

Hur bra dessa "piller" fungerar kan vi inte uttala oss om, men det är åtminstone gott lakritsgodis och en rolig present! Du hittar kåtpillren här.

15. Lightbox

Kanske den ultimata presenten att ge bort till din älskling? Skriv era namn, eller en annan fin mening i texten! Den blir din för 249 kronor här!

16. Ett spel för dig och din partner

Det här frågespelet innehåller över 300 spännande och oväntade frågor som gör att du kommer få lära känna nya sidor av din partner. Ett perfekt present! Klicka hem spelet här.

17. Champagneglas för två

Champagneglas att dricka ert bubbel ur när ni har en romantisk kväll tillsammans. Här blir de dina.

18. Handdukar med namn

Ge bort fina handdukar med era namn! Väldigt mysigt att se dem varje morgon i badrummet Här hittar du dem.

19. Rostvål i låda

Här ger du både bort en romantisk låda i trä, samt en vacker rostvål. Något som gör vardagen extra mysig. Här blir den din för 99 kronor.

20. Glassbuffé

Vem har inte drömt om att göra egen glass? Gör glassen tillsammans vilket ger en härlig upplevelse tillsammans. För endast 299 kronor blir den här din

21. Prylar med hjärtan

Något som alltid är romantiskt är att ge bort prylar med hjärtan. Här kan du spana in dessa under 100 kronor.

22. Whiskyglas

Detta är en riktigt bra present till personen som gillar whisky! Det här snygga glaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Den runda isbiten kan du göra i en medföljande form. Glaset hittar du här.

Gå in här för fler romantiska presenter till din kära.