Vi älskar 70-talets mode – spana in hur du fixar trenden här!

70-talet bjuder på jumpsuits i denim, utsvängda bootcut jeans, leopardmönstrat och t-shirts med print! - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Är du en av dem som älskar modet från 70-talet? Perfekt, för det är nämligen den stora trenden för hösten!

90-talet och 80-talet har gjort comeback på modet tidigare, men till hösten är det 70-talets influenser som lyser starkast! Älskar du jeans, jumpsuits och starka färger? Då har vi trenden för dig!

1. Jumpsuit jeans

Redaktionens favorit! Så fin denimjumpsuit som du kan knyta i midjan. Spana in denna snygging här!

2. Randig scarf i silke


En mönstrad scarf knuten runt halsen är det enklaste sättet att rocka en touch av 70-tal! Satsa på ett randigt mönster. Du hittar denna scarf här!

3. Den tunna höstjackan

Så fin jacka! I trendig manchester och med knytdetalj i midjan är denna en ultimat höstjackan. Finns även i svart. Spana in denna underbara jacka här!

4. Byxor i fuskskinn

70-talet bjöd på en hel del läder och djurmönstrat. Satsa på byxor som står ut ur mängden till höst! Just nu nedsatta till halva priset. För att shoppa byxorna spana in dem här på NA-KD.com!

5. Söt blus med knappar

En djupt V-ringad blus med knappar är en riktig go-to för att få till 70-talslooken! Finns här för 379 kronor!

6. Cat eye solglasögon

Satsa på enkla accessoarer! Gärna i modellen cat och i en rolig färg. Dessa snyggingar finns i fler färger så du kan välja din favorit. Du kan shoppa dem här!

7. Bootcut jeans

Finns det något mer 70-tal än ett par utsvängda jeans? Dessa finns även i klassiskt blå och en trendigt vit färg. Spana in dessa bootcut jeans här!

8. Randigt ribbat linne

Så snyggt med ränder och starka färger! Detta linnet känns helrätt stylat med en stor kavaj eller en jeansjacka. Just nu kan du shoppa det för 199 kronor här!

9. Väska i mocka

Både snygg och smidig! Denna väska i mocka är ett riktigt kap som passar till både byxor och kjol. Vi älskar den gula färgen. Spana in en liknande väska här!

10. Puderrosa vida byxor

Puderrosa vida byxor med hög midja känns helt rätt! Så snyggt att matcha med annan stark färg för att få till en riktig '70s vibe. De blir dina för 499 kronor här!

11. Jumpsuit med knappar

Spana in denna underbara jumpsuit med knappar och bälte i midjan. Här hittar flera alternativ!

12. Levi's 501

Jeans från Levi's är en klassiker. Spana in dessa 501:or här som blir dina för 1399 kronor!

13. Stora örhängen

Hur snygga är inte dessa earring hoops i guld? Ju större desto bättre! Funkar både till vardags och till fest. Shoppa dem här för 99 kronor!

14. Linne med tunna straps

Bär ett linne under kavajen, så snyggt i höst och särskilt denna dröm i rött. Finns även i färgerna svart, vit, grå och gul. Spana in detta snygga linne här och hitta din favoritfärg!

15. Stora solglasögon

Solen kommer fram även på hösten. Satsa på ett par stora brillor. Finns även i svart här hos NA-KD.com!

16. Leopardmönstrad klänning

Denna långa klänning är en bästsäljare, vi förstår varför! Spana in denna snygga i leopardmönster. En het trend både nu och på 70-talet. Den blir din här för endast 419 kronor!

17. Fluffig jacka i fuskpäls

Alla dessa fluffiga jackor är bara så fina! Denna är i fuskpäls och blir din för 399 kronor. Finns i massor av snygga färger.

18. Snygga scrunchies

Scrunchies i satin. De kommer i svart och zebramönster. Få 3 stycken för 149 kronor!

19. Den perfekta kavajen

Satsa på en rutig blazer i något oversize-modell. Perfekt att bara slänga över din outfit för en höstigare 70-talslook. Spana in den här!

20. Söt blus

Söta blusar var som sagt en stor del av modet på 70-talet! Styla den med jeans och stora örhängen i guld. Här kan du spana in fler blusar!

Stylingtipset

Bildkälla: E! News

Vill du verkligen få till en look som andas 70-tal? Satsa då på att få till frisyren som Mila Kunis rockade när hon spelade Jackie Burkhart i den älskade serien That '70s Show. Det vill säga en formad lugg och utsvängda lockar i längderna.


Läs även: De snyggaste höstplaggen – som du kan fynda på rean redan nu