Pressfrukost inför ELLE-galan, videoblogg och Fashion Week

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Ni hör ju vilken helg jag har framför mig. Har bestämt mig för att göra det här till den bästa helgen på länge och bara njuta till max varje dag.

Fredag:

Idag är det en stor dag. Jag håller nämligen på att spela in min första videoblogg(!!!). Eller, min tredje egentligen men det här är den första jag ska publicera. Och så måste det bli nu eftersom jag skrivit om det. Imorse var jag på pressfrukosten för ELLE-galan så ni får hänga med där i vloggen, se en snutt från minglet med alla vinnare och sedan resten av min dag. Är så peppad! Ikväll ska jag träffa några vänner på en AW eller om det blir taco-mys. Jag hoppas på det sistnämnda...

Lördag:

VIDEOBLOGGEN PUBLICERAS!! Okej, jag är så taggad på det här, och nervös. Hoppas verkligen ni kommer tycka om den!! Annars ska jag bara ta dagen med ro. Helst vill jag strosa på stan och bara mysa. Kanske fota lite här hemma, är det något från lägenheten ni vill se mer av? Hojta till! På kvällen blir det vin och spelkväll med några kompisar. Så mysigt!

Söndag:

På söndag börjar Fashion Week här i Stockholm och jag ska gå på några visningar. Podden släpps också och där pratar jag en hel del om Fashion Week, vad jag egentligen tycker om det och mina erfarenheter från tidigare modeveckor. Har faktiskt hunnit med tre stycken snart, så galet vad tiden går fort!