Min helg i mobilbilder

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Dela på Pinterest
"Det tog nästan emot lite att gå vidare för vi hade så himla trevligt. Älskar sånna kvällar. ​Då kommer man till klubben när festen är som bäst. Efter Bergmans drog vi vidare och stängde Hells."

Hej kompisar! Ligger i sängen och bloggar just nu, så jag tänkte att vi kunde ha en catch up om helgen. Hade minifredag i torsdags och tog en AW med tjejerna, så fredagen fick bli lugn. Jag myste hemma och redigerade videobloggen som kom upp igår. Glöm inte kolla på den och ge mig tumme upp och prenumerera på min kanal hehe... 

Lördagen spenderade jag på söder med Filip och hans killkompisar. Vi käkade korv på Brunos Korvbar, lite roligt ställe faktiskt. Tror att korv kan bli den nya hamburgaren faktiskt. Om man styr upp ett nice hak. Hoppas på det!! Så himla gott ju? Gick även förbi Judiths Brandstationen, som vanligt. Älskar den butiken. Vill så gärna ha en skulptur därifrån, men det får vänta...


Kvällen spenderade jag med några tjejkompisar, vi skulle dricka lite bubbel innan vi mötte upp killarna på Bergmans, vips så hade klockan slagit två. Det tog nästan emot lite att gå vidare för vi hade så himla trevligt. Älskar sånna kvällar med sena utgångar. Då kommer man till klubben när festen är som bäst. Efter Bergmans drog vi vidare och stängde Hells. Brukar aldrig ha kul där, men igår så!! Jättebra musik och bra stämning typ. Så kul! 

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att blogga och förbereda lite inlägg hit. Käkade lunch på Burgers and Beers också. Deras Halloumiburgare var absolut amazing!! Tips tips! Och om ni är där så får ni INTE missa deras Cookie Crumble-shake. Om ni vill veta hur god den var så får ni spana in min story på Instagram: Lisaolsson_.


Nu inväntar jag Filip och sen ska vi käka middag med några vänner. Vet inte var än. De röstade på thai men jag är så osugen på det... men men. Kram på er!