Tankar om att äta middag framför tv:n

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Jag känner att det är mysigt med en serie när jag äter själv. Men när jag är med Filip eller polare så vill jag absolut inte ha en tv som står på och stör. Det är en princip som jag håller ganska hårt på faktiskt.

Hej på er! Har just slängt i mig de här godsakerna på bilderna. Varit så sugen på ägg, avokado, tomat med salt och peppar, riskakor och vaniljkvarg. En riktigt ordentlig frukost med andra ord, fast på kvällen efter träning. Så smaskigt.

Käkade framför sista avsnittet av Playmakers (så mysig serie!!) brukar kika på det när jag äter, och så slogs jag av en tanke som vi snackade om på jobbet för ett tag sen. Det här med att äta middag framför tvn. Mys eller onice?

Jag känner att det är mysigt med matsällskap i form av en serie eller dylikt när jag äter själv, avskyr att prata i telefon när jag äter. Men när jag är med Filip eller polare så vill jag absolut inte ha en tv som står på och stör. Det är en princip som jag håller ganska hårt på faktiskt. Vad andra par gör struntar jag i såklart, men trevliga middagar, fria från mobiler och apparater är något jag värdesätter så högt.

Kanske för att vi har distans och begränsat antal middagar ihop i och för sig. Kanske också för att jag själv inte riktigt växte upp med det, och inte tog vara på middagarna med familjen utan hellre ville se Top model/Ugly Betty eller något annat skit. Det kan jag ångra idag.

Jag har liksom en dröm om att ha en matsal där man alltid umgås ostört. Vi har ju det i Karlstad, och på ett sätt i Stockholm då jag inte ens har en tv här lol. Hur känner ni inför att äta middag framför tvn? När är det mys eller onice och vad ser ni på? Behöver nämligen tips nu när Playmakers är slut haha!