4 grymma budgetprodukter och 3 dyrgripar från mitt badrumsskåp

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Tänkte tipsa om lite smink och skönhetsfavoriter här hemma. Dels sex budgetprodukter som jag verkligen älskar och fyra dyrgripar som faktiskt är värda att lägga en extra slant på.​

Fentys primer går på ca 320 kronor på Sephora, vilket jag anser vara lite dyrt. Men förpackningen är stor, produkten är dryg och jag har aldrig upplevt en bättre primer. Så den är värd pengarna enligt mig.

Två budgetfavoriter är Isadoras Colour Correcting palett. Den är krämig och precis lagom täckande. Dessutom ingår det två concealers och en highlighter. Mångsidig palett för billig peng helt enkelt!

Ögonbrynspaletten från ASOS har jag ju recenserat med massa annat ASOS smink här. Men jag gillar den bara mer och mer. Den är riktigt grym och sitter hela dagen. BIG LIKE!

Lumene Valio Glow Reveals dagkräm tycker jag också är bra. Var inte alls förtjust i Lumene för några år sen, men de har steppat upp sitt game på senaste och jag älskar att de fortfarande levererar bra priser.

Och sen denna ögonkräm från Nivea (som också har en grym serie med C-vitamin och SPF). Den piggar upp och liksom slätar ut huden runt ögonen. Tips om du är ute efter en bra ögonkräm till budgetpris.


Två lyxputtar hemma i badrumsskåpet är min hårborste från Mason Pearson. Den gick loss på en hel del, men jag är SÅ nöjd med den. Den hänger med mig överallt och mitt hår mår så bra av den. Tipsar verkligen om att införskaffa sig en borste med svinborst.

Dessutom kan jag alltid räkna med min bus från ST-Tropez som ger jättefin färg och aldrig lämnar mig fläckig. Den är värd vart enda öre.