Min första tid i Stockholm och att hitta nya vänner

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Dela på Pinterest
När jag flyttade till Stockholm för snart två år sen så var jag ganska ensam i början. Jag hade bra vänner här såklart men inget "tjejgäng" direkt som jag hade haft hemma i Karlstad, så jag saknade det.

Med fina Frida som jag känt i mindre än ett år men räknar som en av mina närmsta vänner. <3


Hej allihopa! Hur är läget med er? Jag kom just hem från en AW på Ling Long (tips på mysig bar på Östermalm) tillsammans med mina tjejkompisar och känner mig sådär varm inombords och lyckligt lottad över att ha hittat så roliga vänner.

När jag flyttade till Stockholm för snart två år sen så var jag ganska ensam i början. Jag hade bra vänner här såklart men inget "tjejgäng" direkt som jag hade haft hemma i Karlstad, så jag saknade det. Att ha mitt clique. Jag tror alla som flyttat till en ny stad någon gång kan förstå vad jag menar.

Så till alla er där ute som flyttat eller ska flytta till en ny stad och känner er ensamma, det kommer. Se till att röra dig ute, var inte rädd för att "ragga" upp vänner, ge komplimanger, lägg till på insta, byt nummer, tjata om den där kaffen ni lovade varandra på klubben, ladda ner "dejting"-appar fast för vänner, skaffa er en hobby där ni kan träffa vänner med liknande intressen, gå med i peppiga grupper på Facebook eller starta en konversation med någon vid hållplatsen eller i matkön eller vad som.

Något jag själv lovat mig är att bli bättre på att ta initiativ till kontakt och bli en socialare människa. Det är något jag ska öva mer på. Mitt mingel game haha! Oavsett om det slutar med en ny bästis eller bara ett trevligt samtal så är det något jag vill försöka bli bättre på.