Mest läst

2017-12-20 22:22

Jag testade Rihannas FENTY smink – det här tyckte jag

Som jag skrev på bloggen för ett tag sen så mötte jag Fenty för att prata mer om deras produkter, och nu har jag testat det mesta under några veckor så jag kan ge en ärlig recension. Så här kommer det!

Fenty Pro filtr instant retouch primer

Betyg: 5/5

Vi kör pang på min största favorit av alla produkter i kollektionen och faktiskt den bästa primern jag testat. Den suddade ut porer, var lätt att applicera och håller sminket på plats. Ska du köpa något från Fenty-hyllan så är det den.

Fenty pro filtr soft matte longwear foundation

Betyg: 4/5

Den var lätt täckande men med mycket pigment. Så var noga med att välja rätt färg. Vill du få ett naturligt resultat rekommenderar jag att vara försiktig med hur mycket produkt du använder runt ögon, i pannan och över läppen. Upplevde den som lite kakig på de ställena så nu blandar jag ut den med en tinted moisturizer. Priset är högt men en pump ger produkt som räcker och blir över.


Fenty Match Matte Skinstix

Betyg: 2/5

I början flyttade de runt basen när jag försökte applicera, men sen duttade jag försiktigt på med mindre produkt och nu tycker jag att slutresultatet ändå blir bra. Den ljusa använder jag dessutom som en concealer. De är dock väldigt torra, det funkar för mig som sällan är torr i hyn om man blandar ut dem snabbt men de hade gärna fått vara lite mer krämiga. 


Fenty Match Shimmer Skinstix

Betyg: 2/5

Dessa testade jag i färgerna "Blonde" och "Starstruck". Samma visa som med de andra stixen. De ger mycket produkt så använd dem försiktigt. Skitfina nyanser men de är dock också torra så kom ihåg att dutta istället för att dra, annars smetar du bara ut basen.


Fenty Invisimatte Blotting Powder Universal

Betyg: 4,5/5

Ett riktigt bra puder som mattar ner allt (förutom highlightern som lyser igenom jättefint) och inte lämnar någon färg, det är verkligen helt transparent. Upplever att sminket samlas lite i fina linjer under dagen. Men den gör sitt jobb riktigt bra ändå.

Hoppas ni gillar dessa recensioner och förstår att de är helt transparenta. Älskar skönhet och tycker att det saknas någon som guidar och vågar både hissa och dissa. Så det är något jag vill bidra till. Hojta till om ni är nyfikna på någon speciell produkt så kan jag testa det och ge min ärliga recension.