Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-01-03 22:02

5 roliga Instagramkonton du måste följa

Roliga Instagram-konton som du inte får missa!. Foto: Lisa Billinger

För några månader sen snackade jag med en killkompis om Instagram och han berättade att han bara följde roliga konton som fick han att garva och då slog det mig. Varför har inte jag det? Tänk att gå in på Instagram och bara få ROLIGT innehåll som man blir glad av, hur härligt?!

Därför tänkte jag tipsa om några roliga konton för att blanda upp ditt inspirerande flöde för lite mer garv.

1. Linn Ahlborgs pappa

Jonas Ahlborg heter han på Instagram och han är verkligen jätterolig. Som en typisk pappa i en rolig svensk komedi. In och följ!

Foto: Instagram/jonasahlborg

2. Jaquesthomasoscar

De gör jätteroliga sketcher som du garanterat kommer vilja dela i gruppchaten och sprida lite glädje till dina polare också. In och följ!

Instagram/jacquesthomasoscar

3. 22 kvadrat i p3

Egentligen så är det här ett radioprogram på P3. Har faktiskt aldrig lyssnat på det men tycker de lägger upp roliga små klipp på deras Instagram.

Instagram/22kvadratip3

4. Margaux Dietz

Blir verkligen superglad av hennes instastories. Även om hon inte är lika mycket humor som de övriga jag tipsat om så blir jag ändå så himla glad när hennes bilder poppar upp i mitt flöde.

Instagram/margauxdietz

5. 1334likes

Det är en jätteskön brud som ligger bakom det här kontot och det är så klockrent men med en allvarlig underton. Får alltid nya synvinklar på saker och kan garva åt det mesta, även om det är tragiskt hur vissa snubbar beter sig.

Instagram/1337likes

Har ni några roliga instakonton ni kan tipsa om?? Behöver fler att följa så skicka era tips!!